Sala de sport transformată în depozit pentru materiale sanitare, cârpită de primărie: „Acolo sunt necesare mult mai multe reparaţii”

Sala de sport transformată în depozit pentru materiale sanitare, cârpită de primărie: „Acolo sunt necesare mult mai multe reparaţii”

Sala de sport liceul Auto a devenit depozit în pandemia de COVID

Primăria face lucrări de igienizare la sala de sport a Liceului Tehnologic Auto din Timişoara, transformată în depozit la începutul pandemiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sala de sport de la Liceul Auto din Timişoara a fost închisă la începutul pandemiei de coronavirus. Pentru că elevii puteau face sport în aer liber, Inspectoratul Şcolar Timiş a transformat sala în depozit pentru materiale sanitare. Şi aşa a rămas până la intervenţia lui Corneliu Vaida, fost elev la Auto în anii 70, acum reprezentatul şcolii în relaţia cu primăria. 
 
Autorităţile au promis în vară reabilitarea sălii de sport. Au şi început lucrările. „Se efectuează lucrări de reparaţii, iar acestea sunt gata acum în proporţie de 60%. Vorbim de reparaţii curente, astupat fisuri, reparat calorifere, vopsit pereţi. Un termen estimat pentru finalizarea acestor reparaţii este luna noiembrie”, a declarat Bogdan Marta, consilierul primarului Dominic Fritz.  
 
Corneliu Vaida este însă de altă părere. Acesta spune că nu e suficient să se astupe nişte găuri în pereţi şi să se dea cu var pentru a face funcţională o sală de sport. Nici de ritmul de lucru nu este mulţumit.

„Acolo sunt necesare mult mai multe reparaţii, de la zugrăveală până la înlocuirea duşumelei pentru că nu se poate practica sport pe duşumeaua aia, la reparaţii la acoperiş pentru că în caz de ploaie sunt infiltraţii şi atunci zugrăvirea este ca şi cum nu ar fi, ba chiar mai rău, toaletele şi duşurile nu sunt nici reparate, nici igienizate. Eu 60% interpretez cu 10%. Acesta este punctul meu de vedere ca reprezentant al primarului şi al liceului în definitiv pentru că interesul meu e ca liceul acesta să aibă o sală de sport funcţională în condiţiile secolului XXI. Liceul are mai mult de 40 de ani vechime şi nu cred că până acum a fost vreo renovare şi o reparaţie mai serioasă. Să nu vă spun că în liceu există calorifere şi ţevi colmatate într-o sumedenie de clase, iar acum cu venirea frigului sunt şanse ca majoritatea claselor să rămână în frig, ceea ce este o altă problemă care ar trebui rezolvată”, a spus Corneliu Vaida. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările