S-a deschis primul târg de Crăciun din Timişoara. Experienţă ca în basmele copilăriei FOTO

S-a deschis primul târg de Crăciun din Timişoara. Experienţă ca în basmele copilăriei FOTO

Târgul de Crăciun de la Iulius Town FOTO Marcel Neag

„Winter in my Town” este primul târg de Crăciun deschis în acest sezon la Timişoara. Piesa de rezistenţă este roata panoramică, adusă în premieră în capitala Banatului.

Ştiri pe aceeaşi temă

În acest an, Timişoara va avea mai multe târguri de Crăciun. Pe lângă cel din centrul istoric, organizat de primărie şi cel de la Muzeul Satului Bănăţean, deschis de CJ Timiş, vor mai exista două târguri. Unul la Iulius Town, în Calea Aradului, iar celălalt la Shopping City, în partea opusă a oraşului, în Calea Şagului.  

GALERIE FOTO

Primul târg de Crăciun inaugurat în acest sezon este cel de la Iulius Town, care va rămâne deschis până în 16 ianuarie 2022. 
 
„Anul acesta, îţi pregătim o experienţă ca în basmele copilăriei, unde emoţia sărbătorilor poate fi împărtăşită cu întreaga familie. Te aşteaptă căsuţe cu bunătăţi de sezon şi idei adorabile de cadouri, food trucks cu preparate delicioase, un parc de distracţie pentru toate vârstele, o Piaţă de Brazi, multe decoraţiuni şi cornere tematice ideale pentru fotografii pe Instagram”, spun cei de la Iulius Town. 


 
 
Piesa de rezistenţă de la „Winter in my Town” este roata panoramică, amenajată în parcarea VIP de la Iulius Town. Adusă în premieră în Timişoara, roata are o înălţime de peste 30 de metri, 18 gondole a câte 4 locuri fiecare, iar o sesiune „în aer” durează aproximativ 10 minute.  VĂ MAI RECOMANDĂM SĂ CITIŢI:

Pregătiri pentru Târgul de Crăciun din Timişoara. Patinoar în faţa Operei, brad de plastic din Olanda. Intrare doar cu Certificat Verde COVID FOTO

A sosit roata panoramică, piesa de rezistenţă a Târgului de Crăciun de la Iulius Town

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările