S-a deschis al patrulea restaurant McDonald’s din Timişoara. Promoţia pentru clienţi valabilă doar trei zile

S-a deschis al patrulea restaurant McDonald’s din Timişoara. Promoţia pentru clienţi valabilă doar trei zile

McDonald Iulius Mall Timişoara

Cu 73 de restaurante în 21 de oraşe din România, McDonald’s primeşte zilnic peste 200.000 de clienţi şi are o echipă formată din 5.000 de angajaţi. Cel mai nou restaurant McDonald’s a fost deschis în Iulius Mall Timişoara.

Ştiri pe aceeaşi temă

Noul restaurant McDonald’s, care s-a deschis în Iulius Mall, este al patrulea din Timişoara şi primul restaurant deschis într-un centru comercial din oraş. Premier Restaurant a ajuns astfel la 73 de restaurante McDonald’s în România. Investiţia în noul restaurant din mall se ridică la 2,6 milioane de lei şi oferă 40 de locuri de muncă.

„Noul McDonald’s din Timişoara este al doilea restaurant pe care l-am deschis anul acesta, iar seria deschiderilor continuă cu încă 6 restaurante pe care le vom inaugura până la finalul anului. Timişoara este unul dintre primele oraşe în care am deschis un restaurant McDonald’s în urmă cu peste 20 de ani şi este, de asemenea, al doilea oraş în care Fundaţia pentru Copii Ronald McDonald a construit o Casă departe de Casă pentru familiile care au copii internaţi pe termen lung în spitalul Louis Ţurcanu. Ne bucurăm să fim prezenţi, începând de anul acesta, şi în Iulius Mall şi promitem să continuăm să fim alături de clienţii din Timişoara şi de comunitatea locală”, declară Daniel Boaje, director general Premier Restaurants România.

Odată cu deschiderea noului restaurant, McDonald’s vine cu o ofertă în ediţie limitată: între 12-14 octombrie, clienţii care cumpără un Big Mac, un McChicken sau o porţie medie de cartofi, primesc un al doilea produs din acelaşi fel din partea casei.

Bazat pe Experience of the Future (EOTF), în noul restaurant produsele sunt pregătite pe loc, la fiecare comandă a clienţilor, oferindu-le astfel o servire la cele mai înalte standarde şi o interacţiune mai rapidă şi mai facilă.

Odată cu acest restaurant, Timişul se alătură judeţelor din România care au câte patru McDonald’s-uri. Acestea sunt Cluj, Constanţa, Ploieşti şi Ilfov. Cele mai multe restaurante McDonald’s sunt în Bucureşti, cu 32 de restaurante.

Tot astăzi s-a redeschis şi restaurantul McDonald’s din cartierul Circumvalaţiunii, care a fost închis pe o perioadă de o lună, datorită unor probleme legate de documente de funcţionare.

Citeşte şi:

McDonald’s a închis noul restaurant din Timişoara. "Prioritatea noastră este să ne asigurăm că vom clarifica situaţia documentelor necesare funcţionării"

citeste totul despre: