“Romeo şi Julieta” se joacă într-un parc din Timişoara

Teatrul Naţional din Timişoara pregăteşte primul spectacol în aer liber. “Romeo şi Julieta” poate fi văzut în Parcul Civic, în data de 17 iulie. Intrarea este liberă pentru public.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru prima dată, iubitorii de teatru din oraş vor avea parte de un spectacol într-un cadru cu totul neobişnuit. Prin acest proiect, TNT doreşte să expoateze oportunitatea de a se apropia de publicul bănăţean, obişnuit sau nu cu spectacole de teatru. “Romeo şi Julieta” este un spectacol regizat de Rahim Burhan şi a avut premiera pe 30 mai. Personajele principale shakespearene, cei doi îndrăgostiţi, Romeo şi Julieta sunt interpretate de Cătălin Ursu şi Dianna Praskot. 

Din distribuţie mai fac parte Ion Rizea, Colin Buzoianu, Alecu Reus, Benone Viziteu. Rome Ioan şi mulţi alţii.

Orchestră cu violă, fagot şi flaut


Scenografia spectacolului aparţine Velicăi Panduru, care a câştigat premiul UNITER în 2009, pentru piesa de referinţă a TNT-ului, “Boala familiei M”. Muzica aparţine compozitorului Dan Simion. Coloana sonoră a spectacolului din parc va fi însoţită şi de o orchestră din trei muzicieni la violă, fagot şi flaut. Spectacolul va începe la ora 22 şi va dura aproape două ore şi jumătate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările