Românii au interzis să intre în Serbia. Camioanele venite din România, obligate să părăsească Serbia în cel mult 12 ore

Românii au interzis să intre în Serbia. Camioanele venite din România, obligate să părăsească Serbia în cel mult 12 ore

Autorităţile sârbe au anunţat că vor interzice intrarea în Serbia a persoanelor care vin din România

Măsură radicală luată de Serbia pentru combaterea infecţiilor cu coronavirus. Serbia a anunţat că închide graniţele cu România, inclusiv pentru transportatorii de marfă. Din România în Serbia pot intra doar şoferii de camion care vor fi obligaţi să traverseze Serbia în maximum 12 ore.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţia de Frontieră a anunţat că autorităţile sârbe au interzis intrarea în Serbia a persoanelor venite din mai multe zone, printre care şi România. „Autorităţile de frontieră din Republica Serbia au informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara că, în scopul prevenirii extinderii bolilor contagioase în statul vecin, autorităţile competente vor interzice, respectiv limita temporar, intrarea şi deplasarea pe teritoriul Serbiei a cetăţenilor străini care vin din ţări, respectiv zone cu transmitere intensivă a bolii COVID 19 sau focare de epidemie şi anume: Provincia Hubei din China, Oraşul Daegu şi provinciile Gyeongsang de Nord din Coreea de Sud, Cantonul Ticino din Elveţia, Italia, Iran, România”, anunţă Poliţia de Frontieră.
 
Autorităţile române, anunţă că măsurile luate de oficialii sârbi „se aplică şi şoferilor autovehiculelor de transport marfă”. „În cazul transportului internaţional de marfă, tranzitul va fi limitat la maxim 12 ore de la momentul intrării pe teritoriul Serbiei”, se mai arată în comunicatul Poliţiei de Frontieră. Potrivit aceleiaşi surse, restricţiile nu se aplică „persoanelor care au primit aprobare de intrare în Republica  Serbia de la Ministerul Sănătăţii din ţara vecină”. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: