Revelion de criză în Piaţa Victoriei din Timişoara: Kamelia şi George Hora sunt vedetele petrecerii din centru

Revelion de criză în Piaţa Victoriei din Timişoara: Kamelia şi George Hora sunt vedetele petrecerii din centru

Anul trecut pe scena din Piaţa Victoriei a concertat Cargo

Programul de Revelion al Primăriei Timişoara la cumpăna dintre ani este unul dintre cele mai slabe din ultimul deceniu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marţi, 31 decembrie 2013, în Piaţa Victoriei din Timişoara vor avea loc o serie de concerte şi evenimente organizate de Primăria Municipiului Timişoara pentru sărbătorirea noului an. Din lipsă de bani, Revelionul din centrul  Timişoarei va fi unul din cele mai slabe din ultimul deceniu. Cam la fel de modest a fost şi cel de anul trecut, când cea mai cunoscută formaţie care a concertat pe scena din faţa Operei a fost Cargo, trupă aleasă de de timişoreni după un sondaj pe Facebook.

Iată programul Revelionului 2014 din Piaţa Victoriei 
 
20.00 – Muzică ambientală
21.00 –Phaser
22.00 – Silviu Paşca | The Guy 
23.00 – Kamelia şi George Hora
23.50 – Cuvântul primarului
24.00 –Foc de artificii
24.30  Dj Optik şi Adrian Eftimie
 
Trupa Phaser a luat naştere în anul 2007 şi în prezent este alcătuită din Carina, Radu, Lucian, Vlad şi Arnold. Ei s-au făcut remarcaţi în cadrul preselecţiei naţionale Eurovision 2013, cu piesa în limba franceză, "Pour toi et pour moi", iar de curând au lansat şi videoclipul piesei "Fapte, nu vorbe".
 
Fost concurent la "Românii au talent" şi "Vocea Romaniei", Silviu Paşca îşi continuă visul şi cariera în muzică. The Guy, concept muzical întemeiat de Silviu, ia naştere la Timişoara la sfârşitul verii 2011. Instrumentişti ai unor trupe cu tradiţie fac parte din trupa sa, şi, împreună abordează diferite stiluri muzicale, ale scenei de “cover” româneşti. Playlist-ul aparţine genurilor r&b, hip-hop, rock alternativ, indie şi electronic. Silviu a reuşit să adune lângă el o gaşcă de instrumentişti talentaţi, polivalenţi şi deschişi la minte, alături de care împărtăşete viziunea sa despre muzică. 
 
Kamelia şi George Hora au fost şi sunt o prezenţă constantă în muzica românească. La doar 15 ani Kamelia a lansat primul album împreună cu George Hora, iar 4 ani mai târziu a aparut cel de-al doilea album de coveruri. 

În anul 2009 colaborările cu Puya la piesele “Undeva-n Balkani”, “Change” şi “VIP”, i-au propulsat pe cei doi pe primele poziţii ale topurilor muzicale româneşti, iar cei doi îşi surprind mereu fanii cu piese care depasesc recordurile vizualizărilor pe youtube. 
 
Kamelia este artista cu cei mai mulţi fani din vestul ţării (aproape 400.000), iar piesele “Prima Oară”,”Vara rece” sau cel mai nou hit alaturi de Vescan, “Piesa mea preferată”, sunt în topul preferinţelor timişorenilor! Anul 2013 a fost pentru George Hora plin de lansări şi colaborări. A produs noul album Voltaj, a colaborat cu Nane la piesa “Noi 2”, şi a lansat primul videoclip solo din carieră pentru balada “Privesc înainte”. 
 
De Revelion timişorenii vor asculta live hit-urile semnate Kamelia & George Hora, dar şi noul single “Vina ei”, semnat de George ce urmează sa fie lansat în scurt timp. 

După miezul nopţii vor încinge atmosfera Adrian Eftimie şi DJ Optik.

Citiţi şi:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: