Scandal la un club de manele: reţinut după ce a lovit un poliţist şi s-a urcat cu picioarele pe capota autospecialei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ghipteru Mondialu FOTO Facebook
Ghipteru Mondialu FOTO Facebook

Ghipteru Mondialu, un personaj celebru în rândul romilor din Timişoara, a fost reţinut de poliţie, după un scandal iscat la un club de manele.

Ghipteru Mondialu este considerat un personaj violent în lumea romilor din Timişoara. Acesta a fost reţinut duminică dimineaţă, în faţa unui club de manele, după ce a lovit un agent de poliţie şi s-a urcat cu picioarele pe capota autospecialei cu care echipajul de la Sectia 1 s-a deplasat la faţa locului, scrie impactpress.ro. 

Poliţiştii au fost chemaţi prin 112 în cartierul Traian, să intervină într-un scandal provocat de doi bărbaţi beţi, care s-au luat la bătaie în faţa unui club de manele. 

“În momentul în care politiştii au încercat să-i încătuşeze pe scandalagii, unul dintre aceştia – identificat ulterior ca fiind Ghipteru Mondialu, un <smardoi> celebru în rândul membrilor etniei ţigăneşti din Timişoara – a lovit un om al legii, după care s-a urcat cu picioarele pe capota maşinii de poliţie. Nici tovarăşul său nu a fost mai liniştit, ci a început să-i înjure pe poliţişti, pe care i-a ameninţat cu cuţitul”, scrie Impactpress.ro.

La faţa locului au fost trimise întăriri, printre care şi un echipaj de jandarmi, astfel că scandalagii au fost încătuşaţi şi reţinuţi pentru 24 de ore. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara urmează să-i prezinte instantei cu propunere de arestare preventivă pentru ultraj şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite