Retailerul german Peek & Cloppenburg inaugurează la Timişoara cel mai mare magazin din vestul ţării

Retailerul german Peek & Cloppenburg inaugurează la Timişoara cel mai mare magazin din vestul ţării

Peek&Cloppenburg FOTO www.yelp.com

Retailerul internaţional de modă Peek & Cloppenburg deschide joi al doilea magazin din Timişoara, de această dată în Iulius Town.

Magazinul Peek & Cloppenburg din Iulius Town Timişoara este cea mai mare locaţie a brandului din regiunea de Vest, cu o suprafaţă de peste 3.500 metri pătraţi, dispusă pe două niveluri. 

Peek & Cloppenburg este o companie de retail de îmbrăcăminte, unul dintre cele mai importante branduri de fashion din Germania, cu sediul central la Dusseldorf. La nivel internaţional, Peek & Cloppenburg are o reţea de magazine de peste 100 de unităţi în 15 ţări din Europa.

Compania este prezentă şi în România din aprilie 2008, pe o suprafaţă de 4.200 de metri pătraţi, distribuită pe două niveluri, în cadrul centrului comercial Băneasa Shopping City.

Primul lor magazin din Timişoara a fost deschis în mall-ul Shopping City.
 
Cu ocazia inaugurării de la Iulius Town, timp de patru zile, brandul îi aşteaptă pe pasionaţii de fashion cu promoţii la cele mai noi colecţii în trend cu (reducere de 20% pe baza cardului Peek & Cloppenburg), cadouri şi numeroase surprize
 
Doamnele şi domnişoarele se vor putea răsfăţa la make-up corner-ul dedicat lor, în timp ce pentru domni va fi amenajat un barber shop corner. Atmosfera va fi completată cu ritmuri muzicale, oferite de cei de la  Band with Saxofon şi de un DJ.
 
Casual sau office, clasic sau elegant, retailerul le propune timişorenilor o gamă largă de piese vestimentare, atât marcă proprie, cât şi ţinute semnate de designeri celebri sau branduri internaţionale mult îndrăgite. 
   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: