Retailerul german KiK deschide primul magazin în Timişoara

Retailerul german KiK deschide primul magazin în Timişoara

KiK

KiK a venit pe piaţa din România în 2018, primul magazin fiind deschis la Oradea. Au urmat deschiderea altor 15 unităţi comercile, în toată ţara.

Retailerul german KiK se pregăteşte de deschiderea primului magazin din Timişoara şi totodată cel de-al 17-lea din România. Magazinul de pe strada 16 decembrie 1989, nr. 71, etajul 1 va fi inaugurat oficial în 30 mai. 

Primul magazin KiK din România a fost deschis în 2018, la Oradea, în urma unei investiţii de 150.000 de euro. 
 
Repretentanţii companiei au spus că vizează expansiunea în oraşe cu populaţie de minimum 15.000 de locuitori.
 
Astăzi sunt deja două magazine la Oradea, două la Bucureşti şi câte unul la Craiova, Mioveni, Piatra Neamţ, Râmnicu Vâlcea, Satu Mare, Bistriţa, Botoşani, Brăila, Sighetu Marmaţiei, Vărsătura şi Vaslui. 
În prezent, KiK ocupă una dintre poziţiile din topul primilor zece furnizori în sectorul comerţului cu amănuntul din Germania şi dispune de peste 3.400 de magazine în Europa.
 
Majoritatea magazinelor sunt în Germania (aproximativ 2.600), însă brandul este prezent şi în Austria, Cehia, Polonia, Ungaria, Croaţia, Olanda, Slovenia, Slovacia, Italia şi, din 2018, în România.
 
KiK şi-a planificat extinderea reţelei la 5.000 de magazine la nivel european.
 
 
Prin deschiderea primei filiale KiK în Düsseldorf Gerresheim 1994, fondatorul Stefan Heinig a pus piatra de temelie pentru una dintre cele mai de succes poveşti din istoria firmelor care îşi desfăşoară activitatea în sectorul comerţului cu amănuntul din Germania. Succesul de care se bucură KiK Textilien und Non-Food GmbH se datorează dezvoltării unui nou model de afaceri: reducerile în sectorul produselor textile.
 
KiK are peste 24.000 de angajaţi în toată Europa. 
 
Sectorul principal de activitate este reprezentat de oferta de produse textile de calitate superioară şi disponibile la preţuri atractive, constituind o cotă de aproximativ 70% din sortimentul complet. 
 
KiK pune în vânzare articole vestimentare pentru femei, bărbaţi şi copii, la preţuri atractive. KiK vinde şi numeroase produse pentru locuinţă, pornind de la bucătărie, continuând cu dormitorul, ajungând până pe balcon şi în grădină. 
 
 
KiK oferă şi produsele potrivite pentru copii, cât şi articole atractive de biroul şi de bricolaj.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: