Restaurantu Lloyd din centrul Timişoarei a fost prădat de hoţi dornici de vin în ziua de Florii

Restaurantu Lloyd din centrul
Timişoarei a fost prădat de hoţi dornici de vin în ziua de Florii

Politia continua cercetarile in cazul furtului

Unul dintre cele mai selecte restaurante din centrul Timişoarei, Lloyd, era să rămână fără vin în săptămânia dinaintea Paştelui. Hoţii au intrat în magazie şi au furat 40 de sticle de vin, dar unul dintre autori a fost surprins şi prins de un angajat al restaurantului.

În noaptea de duminică spre luni, magazia restaurantului Lloyd, situat în zona zero a Timişoarei, chiar vizavi de clădirea Operei. Unul dintre angajaţii restaurantului a surprins o persoană în zona magaziei. Chemaţi la faţa locului, poliţiştii au reţinut persoana şi au condus-o pentru cercetări la Secţia 1 de poliţie. Primele verificări au arătat că din depozit lipseau 40 de sticle de vin.

Poliţiştii au stabilit că în furt au fost implicate atât persoana reţinută, dar şi alţi doi indivizi. Se pare că aceştia au spart lacătul de la uşa de intrare în magazie, iar ulterior au luat vinul pe care l-au transportat cu ajutorul unui autoturism.

Nu a durat mult şi cei doi tovarăşi ai individului deja reţinut au ajuns la rândul lor la poliţie. Mai mult, indivizii nu au reuşit să se bucure nici măcar de un litru de băutură, întreaga cantitate fiind recuperată de organele legii şi predate restaurantului. Sticlele cu vin au fost descoperite pe un teren viran, acolo unde fuseseră ascunse. Prejudiciul a fost estimat la 2000 de lei.

Cei trei indivizi reţinuţi au spus că au furat vinul pentru a se distra de Florii.

Ei au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie comntinuate cercetările în acest caz.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: