Replica DSP Timiş în urma gravelor acuzaţii lansate de un actor: „Nu am efectuat nici o eroare de activitate în domeniul profesional“

Replica DSP Timiş în urma gravelor
acuzaţii lansate de un actor: „Nu am efectuat nici o eroare de activitate în domeniul
profesional“

Sediul DSP Timiş

Reprezentanţii DSP Timiş au revenit cu un punct de vedere după un actor de la Teatrul Naţional din Timişoara a lansat o serie de acuzaţii la adresa instituţiei care reprezintă Ministerul Sănătăţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Raul Băştean, actor la Teatrul Naţional din Timişoara, depistat pozitiv cu COVID-19 în data de 5 august, a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care lansează acuzaţii dure la adresa DSP Timiş.
 
“Din data de 5 august zilnic trăim într-un stres oribil de mare şi o teroare care nu mai trece. Zilnic certuri telefonice cu DSP, greşeli flagrante (CNP-uri greşite sau incomplete, nume greşite - Băştian Sergiu Paul de ex, apariţia şi dispariţia din sistem, anchetă întârziată, date false, ambulanţe care nu mai vin sau ajung în miez de noapte şi nici măcar nu te consultă ci te pune să semnezi 3 hârtii şi pleacă ş.a.m.d.)”, se plângea Raul Băşetan.
 
Reprezentanţii DSP Timiş au susţinut că vor reveni cu un punct de vedere după ce vor verifica acuzaţiile şi ce s-a întâmplat.
 
„Având în vedere informaţiile apărute în mass media referitoare la o serie de neconformităţi legate de evidenţa persoanelor şi a rezultatelor testării acestora pentru SARS CoV 2, atribuite instituţiei noastre de către o persoană depistată pozitiv, precizăm faptul că DSPJ Timiş nu a efectuat nici o eroare de activitate în domeniul profesional, legată de acest caz. Menţionăm faptul că toţi contacţii apropiaţi, identificaţi în urma anchetei epidemiologice se află în carantină la domiciliu", a transmis DSP Timiş, la solicitarea News.ro.

Citeşte şi:

Actor de la Teatrul Naţional din Timişoara, infectat cu COVID-19, acuzaţii grave la adresa DSP Timiş. „Să vă fie ruşine pentru mizeria pe care aţi creat-o“
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările