Psihologul Dr.Love, de Crăciun: „Cel mai frumos cadou pe care trebuie să îl despachetaţi azi este chiar viaţa voastră”

Psihologul Dr.Love, de Crăciun: „Cel mai frumos cadou pe care trebuie să îl despachetaţi azi este chiar viaţa voastră”

Psihologul susţine că oamenii sunt dornci să deschidă pachetele cu cadouri sclipitoare, valori fără valoare şi fac cumpărături fără noimă în perioada Crăciunului

În perioada sărbătorii Crăciunului, psihologul Cătălin Ilie, cunoscut în Timişoara ca „Dr.Love”, are un mesaj de suflet cititorilor „Adevărul”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Psihoterapeutul Cătălin Ilie susţine că în perioada Crăciunului, nu toată lumea este fericită. Singurătatea şi probleme de cuplu îi împing pe mulţi spre stări de depresie în această perioadă, mai mult ca niciodată. 
 
Dr.Love susţine însă că nimic nu este mai frumos azi ca însăşi viaţa pe pământ.
 
„Suntem călători în această viaţă şi indiferent de problemele pe care le întâmpinăm, nimic nu ne poate împiedica să mergem mai departe. Aşa este, suntem tari dar în acelaşi timp suntem şi slabi, avem nevoie de ajutor dar câteodată nu îl acceptăm. Sărbătorile de Crăciun reprezintă cel mai frumos motiv de a sărbători alături de familie naşterea Domnului Isus. Pe unii, singurătatea îi împinge la tot felul de acţiuni necugetate. Naşterea Domnului Isus reprezintâ însăşi cea mai clară dovadă că indiferent cât de grea este viaţa, aceasta merită trăită, ea reprezentând cel mai frumos cadou pe care l-am primit! Domnul Isus să născut în sărăcie, mizerie, într-o iesle printre străini, <marcat pentru moarte> încă de la naşterea sa, venit în formă umană fiul lui Dumnezeu demonstrează cum trebuie dusă această viaţă până la capăt! Azi, suferinţa noastră pe care nu o putem să o mai <ducem> este lipsa unor bani, a unui parter sau pierderea unor valori neimportante pe acest pământ! Mulţi cred că nu pot suporta această suferinţă, însă, cât de mult se mint! Orice este posibil în această viaţă şi <răsturnările de situaţie> pot apărea în orice moment! Însă ne trebuie voinţă, putere în suflet şi în minte iar cu siguranţă apoi vom găsi putere şi în trupul nostru!”, susţine Cătălin Ilie.

"Cel mai frumos cadou pe care trebuie să îl despachetaţi azi este chiar viaţa voastră"
 
Dr.Love afirmă că această sărbătoare ar trebui îi motiveze pe oameni în viaţă şi să îi călăuzească pe un drum lipsit de orice grijă. „Cine crede cu adevărat în această naştere a lui Isus, ştie că viaţa este minunată! Mulţi am uitat ce reprezintă ea şi am transformat-o într-un prilej de ghiftuială, beţii şi chefuri fără număr! Suntem dornci să deschidem pachetele cu cadouri sclipitoare, valori fără valoare, cumpărături fără noimă şi, în ciuda faptului că în această perioadă, măcar în această perioadă, ar trebui să fim mai buni, devenim mai răi, mai egoişti...Schimbarea stă în fiecare din noi. Sărbători fericite tuturor şi nu uitaţi, cel mai frumos cadou pe care trebuie să îl despachetaţi azi este chiar viaţa voastră, renăscând din nou, mai buni, mai liniştiţi, mai fericiţi!”, a declarat psihoterapeutul Cătălin Ilie. 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările