Prostituate violate, jefuite şi abandonate, azi-noapte, în câmp la Satchinez

Prostituate violate, jefuite şi abandonate, azi-noapte, în câmp la Satchinez

.

Două tinere care se vindeau pe bani au dat declaraţii la postul de poliţie din comuna timişeană Satchinez după ce au trecut prin clipe groaznice, spun acestea. Fetele care practică cea mai veche meserie din lume spun că de vină pentru noaptea de groază sunt doi ţigani.

În declaraţia dată la poliţie, fetele spun că au fost convinse să se urce într-o maşină cu numere de Franţa de către doi ţigani. Aceştia au gonit cu o maşină cu numere de Franţa spre câmpurile din apropierea comunei Satchinez. Înţelegerea era că fetele vor primi 300 de lei în schimbul partidei de amor. Odată încheiată relaţia sexuală, ţiganii ar fi trebuit să mai stea câteva minute cu fetele până la apariţia peştilor. Doar că ţiganii le-au pregătit o surpriză fetelor.

CLICK AICI PENTRU O FOTOGALERIE CU PROSTITUATELE DIN TIMIŞOARA

Din portabajul maşinii cu numere de Franţa au mai ieşit două persoane. Aceştia le-au ameninţat pe fete cu bătaia dacă nu vor întreţine şi cu ei relaţii sexuale. Prostituatele s-au conformat, doar că ţiganii au luat cei 300 de lei înapoi. În plus, ţiganii le-ar fi jefuit pe fete de bani, telefoane mobile şi bijuterii, după care le-au abandonat pe câmp, cu 10 lei, bani pentru un bilet de tren.

După câteva minute, pe câmp au apărut şi "peştii", doar că ţiganii erau deja dispăruţi. Prostituatele şi "peştii" s-au dus la poliţie unde au depus o reclamaţie.

CITEŞTE ŞI:

FOTO Prostituţie sub ochii legii: fenomenul sexului contra bani a fost scăpat din mână

Căldura scoate prostituatele în stradă cu tarife diferenţiate pentru localnici şi străini

"Fetele au reclamat o serie de fapte de natură penală, dar urmează să vedem dacă ele se confirmă", a spus Gheorghe Popescu, şeful Inspectoratului de Poliţie Timiş.

În acest moment, maşina cu numerele de Franţa este dată în consemn, iar oamenii legii au deschis o anchetă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările