Produse câştigătoare la loteria fiscală: bere la doi litri, pulover second hand, ciorbă de văcuţă, tobă de casă, cremă de picioare sau colac de WC

Produse câştigătoare la loteria fiscală: bere la doi litri, pulover second hand, ciorbă de văcuţă, tobă de casă, cremă de picioare sau colac de WC

Produsele de pe bonurile câştigătoare la loteria fiscală sunt din cele mai diverse

Ce poate cumpăra un român cu o sumă cuprinsă între 6 şi 7 lei? Răspunsul îl găsim în bonurile declarate câştigătoare la loteria fiscală. Potrivit unor date intrate în posesia „Adevărul” produsele care se regăsesc pe bonurile fiscale câştigătoare sunt diverse. Cele mai frecvente sunt pâinea, dulciurile, legumele sau sucurile, dar sunt şi produse pe care nu le cumperi în fiecare zi.

Ştiri pe aceeaşi temă

În primele trei zile de la extragerea pentru loteria fiscală, câteva mii de români s-au prezentat la administraţiile financiare pentru a prezenta bonuri din şapte februarie cu o valoare cuprinsă între 6 şi 6,99 lei. Potrivit surselor „Adevărul”, printre cei care au emis bonuri câştigătoare sunt marile lanţuri de magazine Lidl, Profi, Auchan, Kaufland sau Unicarm, dar şi buticuri de cartier sau săteşti, restaurante şi firme de taximetrie. Spre exemplu,  o persoană a prezentat un bon pentru care a plătit contravaloarea unui „comision”.  

Din câteva sute de bonuri studiade de „Adevărul” se poate trage concluzia că cele mai multe bonuri cuprinse între 6 şi 6,99 în şapte februarie au fost pe diverse sortimente de legume, dulciuri, produse de patiserie, pâine sau sucuri. Multe bonuri fiscale câştigătoare reprezintă, însă, şi contravaloarea plătită pentru bere la pet.

Printre produsele mai speciale putem regăsi o cremă de picioare cumpărată de la un magazin DM, un pulover cumpărat de la un magazin de haine second hand sau accesorii pentru unghii. Unui alt român i-au purtat noroc aripile de pui, iar unei doamne i-au adus noroc cele aproape 300 de grame de toba de casă, cumpăratede la un magazin de cartier.  

Inclusiv magazinele de bricolaj au emis bonuri câştigătoare. În cazul unui client s-a cumpărat un ghiveci de flori, iar într-un alt caz s-a achiziţionat un colac de wc. Unui român i-a purtat noroc o cafea espresso băută la un hotel. Un român câştigător la loteria fiscală a cumpărat de la Aucahn un stilou metalic, iar un altul a mâncat o ciorbă de văcuţă la un restaurant aflat într-o zonă rezidenţială. Chiar dacă pare greu de crezut, la preţul pe care îl au medicamentele, pe bonurile câştigătoare sunt şi medicamente cumpărate din farmacii, dar şi bonuri emise pentru curse efectuate cu taxi-ul.

Potrivit procedurii, deţinătorii bonurilor cu o valoare cuprinsă între 6 şi 6,99 lei se pot prezenta la administraţiile financiare în termen de 30 de zile de la data extragerii. În toată această perioadă, bonurile se centralizează, se verifică şi în alte 60 de zile vor fi viraţi banii, prin virament bancar. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările