Procesul mafiei imobiliare: primul termen cu Ionelaş Cârpaci şi Kelemen în libertate

Procesul mafiei imobiliare: primul termen cu Ionelaş Cârpaci şi Kelemen în libertate

Ionelas Carpaci

Astăzi este un nou termen de judecată în dosarul terenurilor luate cu acte false. Ionelaș Cârpaci, Francisc Kelemen, dar și ceilalți opt inculpați se vor prezenta din nou în fața judecătorului, fiind primul termen cu Kelemen şi Cârpaci în stare de libertate. 

În urmă cu două săptămâni Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis eliberarea din arest a lui Ionelaş Cârpaci şi Francisc Kelemen. Barabas Pal a rămas în arest pentru simplul motiv că nu a făcut recurs. Odată cu eliberarea lui Kelemen şi Cârpaci începe şi spectacolul. Suspansul este mare pentru că nimeni nu ştie strategia pe care o va alege Kelemen. În perioada în care era în arest, Francisc Kelemen a recunoscut acuzaţiile pentru a fi judecat rapid şi a primi o reducere a pedepsei. Judecătorul nu i-a acceptat însă cererea, hotărând ca Francisc Kelemen să fie judecat „la grămadă”. Situaţia creată şi eliberarea lui Kelemen poate duce la o schimbare totală a strategiei acestuia. Avocaţii din dosarul mafiei imobiliare susţin că este foarte posibil ca la termenul de astăzi să înceapă în sfârşit audierea inculpaţilor. 


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările