Primarul Timişoarei pleacă în America pentru a doua oară în ultima jumătate de an. În acelaşi timp, şeful Direcţiei Tehnice din primărie pleacă la Milano

Primarul Timişoarei pleacă în America pentru a doua oară în ultima jumătate de an. În acelaşi timp, şeful Direcţiei Tehnice din primărie pleacă la Milano

Imagine realizată cu ocazia vizitei efectuate de Robu în SUA în luna februarie FOTO Facebook

Recent întors din Maroc unde a fost într-o vizită de lucru, primarul Timişoarei, Nicolae Robu pleacă într-o vizită de lucru în SUA, acolo unde a fost şi în luna februarie a acestui an. Motivul pentru care Robu merge în America este acelaşi pentru care anul trecut edilul a fost în Singapore. Tot în această perioadă, şeful Direcţiei Tehnice, Culiţă Chiş pleacă într-o delegaţie la Milano.

Nu mai există nicio îndoială că primarul Timişoarei, Nicolae Robu, este un fan al deplasărilor externe. Întors de mai puţin de o lună din Maroc, primarul Nicolae Robu, pleacă pentru câteva zile în Statele Unite, acolo unde a fost şi în luna februarie a acestui an. Dacă în februarie, Robu a participat, alături de 3.500 de persoane, la un mic-dejun cu rugăciune cu preşedintele Obama, de această dată primarul Timişoarei merge acum în SUA pentru o conferinţă a primarilor din marile oraşe, eveniment care anul trecut s-a ţinut în Singapore şi la care Nicolae Robu a participat.

Merg alături de city managerul Sorin Drăgoi. Participăm la o conferinţă a primarilor de oraşe mari. Nu a fost uşor să fiu acceptat în acest club din care fac parte 250 de primari. Particip altăruri de primari de oraşe precum New York, Paris, Barcelona. Anul trecut conferinţa s-a ţinut în Singapore şi din Români doar eu am participat”, a declarat Nicolae Robu, care stă în SUA câteva zile.

Tot în această perioadă, şeful Direcţiei Tehnice a Primăriei Timişoara, Culiţă Chiş, merege la Milano, alături de doi angajaţi ai municipalităţii. Potrivit lui Culiţă Chiş la Milano are loc un eveniment dedicat infrastructurii urbane. 
 

De la instalarea pe funcţie, primarul Nicolae Robu a făcut mai multe vizite de lucru în străinătate, printre destinaţii fiind Spania (Barcelona), Singapore, Vietnam, Maroc, Statele Unite. În concediile de odihnă, de când este primar, Robu a fost în: Ibiza, Dubai, Thailanda, Rhodos, Tenerife şi Mamaia.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: