Primarul Timişoarei a fost rănit după un accident de circulaţie

Primarul Timişoarei a fost rănit după un
accident de circulaţie

Nicolae Robu nu a fost ranit in urma accidentului

Incident în trafic în care a fost implicată şi maşina oficială a primarului Nicolae Robu. Plecat să viziteze şantierele oraşului, edilul Timişoarei a fost zguduit puţin în urma impactului pe care autoturismul de servici, condus de şofer, l-a avut cu un autoturism de teren, Robu suferind câteva zgârieturi ca urmare a deschiderii airbagului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul s-a întâmplat pe bulevardul Take Ionescu din Timişoara, la o intersecţie. Incidenul a avut loc în jurul orei 15.30, iar Volkswagenul său Passat a lovit un autoturism de teren aflat în trafic. Impactul a avut loc în ciuda eforturilor şoferului, cele două maşini ciocnindu-se uşor. Tabla Passatului a fost puţin îndoită, air airbagurile maşinii s-au deschis. Nicolae Robu şi Culiţă Chiş, şeful Direcţiei Tehnice a Primăriei, respectiv viceprimarul Dan Diaconu, aflaţi, primul pe scaunul din dreapta şoferului, cei din urmă pe bancheta din spate, nu au fost răniţi.

„Am plecat la şantiere, în vizită pe trasee. La un moment dat, la o intersecţie, a fost o coliziune cu un Jeep. De data asta, şoferul nostru a fost de vină. Din fericire, nu au fost viteze mari, nici la noi, nici la cealaltă maşină. Eu eram în dreapta şi în spate era Culiţă Chiş. S-au şi pornit airbagurile pe partea mea. Lovitura a fost pe partea dreaptă. Am fost cu maşina primăriei, nu m-am lovit de la airbaguri. Este inexplicabil ce s-a întamplat, a fost o situaţie simplă, şoferul a intrat în intersecţie şi masina venea perpendicular. Nu am ajuns la spital, din fericire nu ne-am lovit niciunul rău“, a declarat, pentru opiniatimisoarei.ro, primarul Nicolae Robu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările