Primarul Timişoarei, despre şeful OPC: „Nu îl interesează altceva decât persoana mea. Uitaţi-vă la privirea lui când vorbeşte de mine. O să vadă el”

Primarul Timişoarei, despre şeful OPC: „Nu îl interesează altceva decât persoana mea. Uitaţi-vă la privirea lui când vorbeşte de mine. O să vadă el”

La scurt timp de la venirea în Timişoara, Sorin Susanu (stânga) a intrat în conflict cu Nicolae Robu (dreapta)

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, susţine că şeful Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorului Timişoara, Sorin Susanu, caută motive să se ia de el. Robu a intrat în conflict cu şeful CRPC după ce acesta din urmă a declanşat un control la Primăria Timişoara după operaţiunea „ghilotina”.

Nicolae Robu continuă disputele de la distanţă cu şeful Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorului Timişoara, Sorin Susanu. Mutat recent de la Braşov la Timişoara, Susanu a declanşat un control la Primăria Timişoara, cerându-i primarului Nicolae Robu, printre altele, aviz pentru munca la înălţime după ce edilul s-a urcat într-o nacelă şi a tăiat un cablu cu ocazia operaţiunii „ghilotina”.

Robu a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul PNL Timiş că „toată ziua acest director de OPC caută motive să se ia de mine”. „Pe el nu îl interesează altceva decât persoana mea. Uitaţi-vă la privirea lui când vorbeşte depsre mine. O să vadă el. Să vedem cum o să răspundă de faptul că am cerut să ne explice temeiul legal al solicitărilor ne-a spus că o solicitare este în baza unui articol de lege, iar când ne-am uitat este vorba cu totul şi cu totul altceva. Nu avea nicio bază legală. După mintea lui, ele este un fel de supra-control peste tot ce se întâmplă. El face şi treaba ITM, şi treaba Curţii de Conturi şi treaba Direcţiei de Sănătate Publică pentru că el aşa interpretează legea. Nu ştiu ce consumatori protejează el. Trece oamenii strada pe partea cealaltă, deşi oamenii nu au treabă pe partea cealaltă”, a spus Robu.

Edilul a mai declarat că nu vrea să spună că la OPC se întâmplă numai lucruri incorecte după venirea lui Susanu la Timişoara. „Am văzut dovezi clare că la anumite localuri nu erau respectate normele elementare de igienă. Foarte bine. Asta trebuie să facă. Să identifice şi să ia măsuri, dar să vii cu fixaţie pe primarul Timişoarei, care e o persoană cât de cât cunoscută...Unii aşa gândesc. Dacă o să mă iau de Robu o să par şi eu important”, a mai declarat Robu. Până la publicarea acestei ştiri, Sorin Susanu nu a putut fi contactat pentru exprimarea unui punct de vedere. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările