Primarul Timişoarei, criză de nervi la întâlnirea cu alegătorii: „Îmi daţi lecţii?! Mergeţi la USR“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a făcut o criză de nervi la o întâlnire cu alegătorii, când o femeie i-a reproşat că nu a făcut nimic pentru copii, cerându-i să se ducă la USR să facă reproşuri.

În după-amiaza de 9 septembrie, Nicolae Robu era într-o vizită electorală în cartierul Plopi din Timişoara, la un teren de joacă, însoţit de câţiva oameni din echipa sa, scrie libertatea.ro

După ce şi-a făcut poze cu mai mulţi copii, fără să poarte mască, edilul Timişoarei a fost interpelat de o locuitoare care i-a reproşat că nu face renovează şcoala şi gradiniţa.

Enervat, Nicolae Robu i-a spus că nu sunt locuri suficiente la creşe şi grădiniţe şi că ”sunt mult mai mulţi copii” decât acum patru ani.  

Când femeia i-a amintit că poate accesa fonduri europene, primarul s-a enervat şi mai tare:  ”Îmi daţi dumneavoastră lecţii? Suntem pe primul loc pe ţară la fonduri europene.”

”Mă lăsaţi să vorbesc cu oamenii, doamnă, că eu nu am venit aici la petiţii. Mă lăsaţi să vorbesc cu oamenii? Da mă lăsaţi să vorbesc cu oamenii? Atât. Ce s-a făcut s-a făcut. Sunt lucruri de făcut. Vă ascult dar nu vin să stau 10 minute când sunt atâţia oameni. Mai ales că ştim…ce clişee îmi spuneţi. Lăsaţi-mă să vorbesc cu oamenii care chiar vor să pună umărul să mai facem ceva. 

Că ăla l-am făcut, ăla l-am făcut, ăsta l-am făcut. Numai aici, grupuri sanitare, sală de sport. Le-aţi văzut măcar? S-au făcut singure?”, a spus Robu, îndemnând-o pe femeie să meargă la USR, deşi aceasta îi spusese că e apolitică şi vrea doar să se facă ceva pentru copii, despre care primarul afirmase că sunt fanii lui.

Spre finalul discuţiei, primarul îi spune femeii că nu a venit la audienţă pentru ea. Apoi o îndeamnă să meargă la USR, căci acolo ar fi locul ei.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite