Primarul Timişoarei aniversează trei ani de la alegerile pe care le-a câştigat sub sloganul sărac şi cinstit: „Asta spune tot”

Primarul Timişoarei aniversează trei ani de la alegerile pe care le-a câştigat sub sloganul sărac şi cinstit: „Asta spune tot”

Nicolae Robu aniversează pe Facebook trei ani de când a fost ales primar al Timişoarei FOTO pressalert.ro

Aflat în SUA, primarul Nicolae Robu le-a împărtăşit prietenilor de pe Facebook câteva impresii la împlinirea a trei ani de când a fost ales primar al Timişoarei. Robu a lăsat bilanţul de trei ani pentru sfârşitul lunii, când sărbătoreşte preluarea efectivă a funcţiei. La trei ani de la alegeri, Robu îi asigură pe timişoreni de corectitudinea sa, aducând ca argumente situaţia sa materială.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, împlineşte astăzi trei ani de când a fost ales în funcţia de primar al celui mai important oraş din Vestul ţării. Plecat într-o vizită de lucru la New York, primarul a postat pe Facebook un mesaj aniversar în care le mulţumeşte timişorenilor pentru încrederea pe care i-au acordat-o, promiţând un bilanţ al celor trei ani la sfârşitul lunii, când se împlinesc trei ani de la preluarea efectivă a mandatului. „Ceea ce voi prezenta nu va fi un bilanţ narativ, ci unul enumerativ. De ce? Pentru simplul motiv că am cu ce să-l fac astfel”, a anunţat primarul, care a mai spus că „orice om de bună credinţă poate vedea că oraşul s-a schimbat enorm în bine în aceşti ani”.

La aniversarea celor trei ani de mandat, Robu le-a garantat timişorenilor „am fost şi voi fi ÎNTOTDEAUNA un om dedicat misiunii asumate, cinstit şi drept, un om pentru care ziua de muncă are ÎNTOTDEAUNA peste 12 ore -frecvent chiar semnificativ peste 12 ore-!”. În argumentarea corectitudinii sale, primarul Nicolae Robu prezintă declaraţia sa de avere după patru mandate de prorector, două de rector şi unul de senator.  „Locuiesc în acelaşi apartament de bloc cu patru camere dobândit în 1991, am o maşină second hand Renault Laguna din 2001 şi, ca agoniseli peste strictul necesar, am un al doilea apartament de bloc (cu 3 camere), din 2004, un teren intravilan de 1000 mp, din 2005 şi conturi bancare totalizând sub 10 000 euro (maşina Cielo n-o mai număr, ştiută fiindu-i valoarea). Asta spune tot!”, a mai scris Nicolae Robu în postarea de pe Facebook.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: