Primar PSD-ist: „Nu mă alătur grupului de sinucigaşi politici. Dragnea trebuie să plece de la conducerea partidului şi a ţării“

Primar PSD-ist: „Nu mă alătur grupului de sinucigaşi politici. Dragnea trebuie să plece de la conducerea partidului şi a ţării“

Sabin Bociu lângă Liviu Dragnea

Sabin Bociu, primarul comunei Jebel, se arată împotriva colegilor său din PSD Timiş care au decis să susţină „guvernul lui Dragnea”.

În urma şedinţei Comitetului Executiv Judeţean al PSD Timiş, membrii forului de conducere al organizaţiei au decis să susţină în continuare atât echipa de la conducerea partidului, echipa guvernamentală, cât şi implementarea programului de guvernare şi reforma justiţiei. Sabin Bociu, primarul din comuna Jebel, nu este însă de acord cu colegii săi de partid. Acesta a postat luni pe pagina sa de Facebook mesajul:
 
„«Prefer să deranjez cu adevărul decât să fac pe plac cu linguşiri!"» (Seneca).
 
Sunt membru al Partidului Social-Democrat de 20 de ani, cred în valorile stângii, dar nu mă alătur grupului de sinucigaşi politici şi dezavuez deciziile CExN! Trăiesc cu speranţa că sunt mulţi colegi ce gândesc la fel ca mine şi că PSD va realiza că Liviu Dragnea trebuie să plece de la conducerea partidului şi a ţării, iar PSD, în plenitudinea sa, să se apropie din nou de idealurile românilor”.
 
În replică, Adrian Negoiţă, secretar executiv al PSD Timiş, i-a răspuns tot pe Facebook.
 
„31.05.2016 - Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, vizitează comuna Jebel. Cu această ocazie primarul Sabin Bociu face următoarea declaraţie în faţa cetăţenilor din localitate:
 
«Este o onoare pentru noi, pentru localitatea noastră, să avem alături o personalitate ca domnul Liviu Dragnea, care ne-a fost întotdeauna alături şi fiţi convinşi că ne va fi alături şi în continuare...», a spus primarul comunei Jebel, Sabin Bociu.
 
În calitate de secretar executiv al PSD Timiş am o întrebare retorică: când a minţit dl. Bociu, când era disperat să îl primească pe Liviu Dragnea în comună sau mai nou când s-a trezit năpădit de principii şi valori?”.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările