Primarul-cântăreţ din Timiş n-a întors niciun scaun la „Vocea României“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alin Nica, primarul comunei Dudeştii Noi, a participat la actuala ediţie a concursului de la ProTV. Cu toate că a fost chemat la Bucureşti pentru audiţiile ”pe nevăzute”, nu a reuşit să-i impresioneze pe juraţi.

Tânărul timişean a ales piesa ”Sway”, compusă de un mexican în 1953, cu titlul, ”Quién será?”, şi făcută celebră în versiunea de limbă engleză de către Dean Martin, un an mai târziu. Ajuns la audiţiile ”pe nevăzute”, Alin Nica nu a reuşit să-i impresioneze pe Horia Brenciu, Loredana, Smiley şi Marius Moga.

Dudeştii Noi se află la 12 kilometri de Timişoara şi a redevenit comună în 2004, desprinzându-se de Becicherecu Mic, de care aparţinea din 1968. Primul edil ales în comună după schimbarea de statut din 2004 este Alin Nica, care la 23 de ani devenea cel mai tânăr primar din ţară. Acum, acesta este la al treilea mandat, semn că locuitorii comunei îi apreciază munca. Muzica este o pasiune mai veche a tânărului primar, el ajungând, în 2009, în finala concursului naţional pentru Eurovision.

Citeşte şi:

Cum să nu mai aştepţi după bugetul de stat: la Dudeştii Noi educaţia se dezvoltă cu bani europeni

Se poate şi în România! Comuna Dudeştii Noi a crescut ca „Făt-Frumos” din poveşti

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite