Primăria Timişoara evită să ia o decizie asupra noului chiriaş al sălii de culturism de la arena Constantin Jude

Primăria Timişoara evită
să ia o decizie asupra noului chiriaş al sălii de culturism de la arena Constantin Jude

Sala de culturism de la Constantin Jude e subiect de mare disputa

Una dintre cele mai ... interesante licitaţii din Timişoara, cea pentru spaţiul unde se află în prezent sala de fitness a cunoscutului culturist Florin Teodorescu, se prelungeşte nejustificat. După ce competiţia a fost contestată acum autorităţile au luat decizia să nu anunţa un câştigător nici la două săptămâni de la pornirea licitaţiei.

În urmă cu două săptămâni, culturistul Florin Teodorescu ieşea în public cu acuzaţii extrem de grave la adresa Municipalităţii. Motivul: Primăria Timişoara a decis să scoată la licitaţie spaţiul închiriat de acesta la sala de sport „Constantin Jude” pentru o sală de fitness. Locaţia excelentă ar fi dus la supărări din partea oricui dacă ar fi pierdută.

Până la urmă licitaţia a fost organizată, câştigătorul trebuia anunţat în câteva zile. Scandalul s-a precipitat atunci când s-a aflat că, alături de Teodorescu, la licitaţie mai participă şi unul dintre apropiaţii principalei consiliere a primarului Nicolae Robu.

Iată că reprezentanţii comisiei care s-au ocupat de licitaţie au anunţat că deocamdată nu au luat o decizie în acest caz.

La licitaţia pentru închirierea sălii de culturism şi a cafenelei de la Sala Constantin Jude s-au prezentat doi ofertanţi: actualul chiriaş, Florin Teodorescu, administrator al CS „Florin Teodorescu”, şi firma Biogerm SRL, reprezentată de Cristian Pătiţoiu. Se pare că ambii ofertanţi sunt nemulţumiţi de hotărârea comisiei de licitaţie.
„Nu înteleg de ce Primăria Timişoara amână să dea un răspuns. Vineri (28 martie – n.r.) trebuia anunţat câştigătorul. Luni, în 24 martie, Comisia Licitaţiei a cerut documentaţie suplimentară. Mai exact, au fost cerute anumite detalii tehnice legate de amenajarea sălii şi dovada puterii financiare pentru a duce la bun sfârşit investiţia. Am pus la dispozitia primăriei atât detaliile tehnice amănunţite, cât şi dovada clară că firma pe care o reprezint dispune de resursele financiare pentru a realiza investiţia pe care mi-am asumat-o în proiect. Au trecut 12 zile de atunci şi nu am primit încă un raspuns. Teoretic, după 3-4 zile trebuia să anunţe câstigătorul. Nu înţeleg de ce primaria amână finalizarea licitaţiei. Am lucrat mult la acest proiect. Dacă voi fi declarat câştigător, voi transforma complet acel spaţiu. Va fi o sală de culturism modernă, cu aparatură de ultimă oră, cu amenajări interioare de calitate şi înalte standarde de igienă, complet diferit de ceea ce este acum acolo. Vreau ca oamenii care vin la această sală să se simtă respectaţi”, a declarat Cristian Pătiţoiu, conform tion.ro

„Au mai cerut nişte lămuriri şi altceva ce nu este în contract, în caietul de sarcini. Au avut nelămuriri că în caietul de sarcini nu era trecut să dai dovada că ai bani. Ne-au cerut să precizăm termenul de executare a lucrării de amenjare propuse în ofertă de la data semnării contractului. Ne-au solicitat, de asemenea, detalii de calitate şi valori. Ne-au mai cerut punerea la dispoziţie a documentelor care să dovedească capacitatea financiară a firmei de a executa lucrările de amenajare. Toate sunt legate cu aţă albă”, a declarat, la rândul său, Florin Teodorescu, actualul administrator al spaţiului.

Cei de la Primărie spun doar că decizia nu a fost luată şi că se analizează în continuare detaliile ofertelor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: