Prima poză cu soţii Bodnariu şi cei cinci copii, reuniţi după 210 de zile de chin: „Sunt din nou, împreună, acasă!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius şi Ruth Bodnariu, alături de toţi cei cinci copii ai lor, fericiţi în ziua reunifcării familiei
Marius şi Ruth Bodnariu, alături de toţi cei cinci copii ai lor, fericiţi în ziua reunifcării familiei

Familia Bodnariu, despărţită în luna noiembrie a anului trecut de toţi cei cinci copii ai săi, a fost reunită, în întregime, luni 14 iunie 2016. Reunificarea familiei Bodnariu a fost anunţată încă de acum o săptămână şi jumătate, dar întoarcerea copiilor acasă a avut loc abia luni. Anunţul de reunificare a familiei este însoţit şi de o fotografie de familie.

Marius şi Ruth Bodnariu, familia româno-norvegiană rămasă în luna noiembrie a anului trecut fără cei cinci copii luaţi din familie de Protecţia Copilului, s-a reunit luni 14 iunie. Cei doi soţi, care şi-au primit într-o primă fază bebeluşul, în vârstă de doar trei luni în momentul preluării din familie, au câştigat lupta cu Barnevernet, Serviciul de Protecţie a Copilului din Norvegia, reuşind să îi readucă în familie şi pe copiii mai mari (doi băieţi şi două fete).

Anunţul reunificării efective a familiei a fost făcut printr-un comunicat al cărui conţinut îl redăm integral.

Cazul Bodnariu: În sfârşit acasă, ÎMPREUNĂ!

Slăvit să fie Dumnezeu care a împlinit dorinţa şi rugăciunile pentru reunificarea familiei Bodnariu Marius şi Ruth! Îi mulţumim Lui că s-a îndurat de părinţi şi de copii şi astăzi, după 210 de zile, sunt din nou împreună, acasă!

Îi mulţumim lui Dumnezeu pentru această zi pe care noi toţi am aşteptat-o împreună cu Marius, Ruth, Eliana, Naomi, Matei, Ioan şi Ezekiel!

Vă mulţumim tuturor celor care aţi fost alături de Marius, Ruth, copilaşii lor şi de întreaga familie Bodnariu în aceste luni de grea încercare!

Dorim să îl menţionăm în mod special pe regretatul Cristi Ţepeş, care ne-a transmis tuturor de la faţa locului durerea pe care el a simţit-o văzând necazul prin care trecea familia Bodnariu. A plecat din lumea noastră şi n-a mai apucat să finalizeze proiectul început şi nici să fie părtaş la bucuria de astăzi, dar cu siguranţă el se bucură acum în prezenţa Domnului. Domnul să îi binecuvânteze familia cu mângâierile Sale!

Din motive obiective, informaţiile şi imaginile din familia Bodnariu vor fi restrânse la strictul necesar. Vă mulţumim tuturor pentru înţelegere şi în special presei!

În aceste zile, familia are nevoie imperioasă de linişte şi intimitate netulburată, acestea fiind mai mult decat necesare deopotrivă pentru parinţi, cât şi pentru copii, în procesul de recuperare care urmează. Credem că Dumnezeu va vindeca inimile lor şi rănile profunde din sufletele lor.

Ne rugăm în continuare pentru ei şi mulţumim încă o dată lui Dumnezeu pentru această zi!

Pastor Cristian Ionescu, purtător de cuvânt,

Echipa de organizare şi iniţiativă: Pastor Daniel Bodnariu, Steven Bonica, Peter Costea, Timotei Dinică, Pastor Cristian Ionescu, Vinicius Sabău, Dennis Stoia, Paul Susman, familia extinsă Bodnariu

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite