Prima imagine cu misteriosul bărbat despre care se crede că a pierdut un plic cu 30.000 de euro la Kaufland FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un bărbat de 50-55 de ani, „suspectat” că a pierdut un plic cu 30.000 de euro la Kaufland
Un bărbat de 50-55 de ani, „suspectat” că a pierdut un plic cu 30.000 de euro la Kaufland

O angajată a unui magazin Kaufland din Timişoara a găsit joi un plic cu 30.000 de euro. Banii au fost predaţi Poliţiei, dar nimeni nu i-a revendicat. „Adevărul” a obţinut o imagine cu bărbatul despre care se crede că a pierdut banii.

Un plic plin cu 30.000 de euro a fost găsit, joi seară, în supermarketul Kaufland, de pe strada D. Bojinca, din Timişoara (magazinul de lângă OMV-ul de pe Calea Şagului). Banii au fost predaţi Poliţiei, care a început cercetările pentru identificarea celui care a pierdut cei 30.000 de euro.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, după ce au studiat camerele de supraveghere, poliţiştii au ajuns la concluzia că plicul a căzut din buzunarul unui bărbat de 50-55 de ani, a cărui identificare este destul de dificilă din cauza faptului că purta o mască de protecţie pe faţă.

Potrivit surselor „Adevărul”, pe camerele de supraveghere se vede cum bărbatul se apropie de una dintre casele de marcat, iar pentru că nu a cumpărat nimic, ca să nu stea la coadă, se strecoară printre barele care direcţionează clienţii spre case.

După doar câteva secunde, prin locul prin care bărbatul s-a strecurat printre barele metalice, trece un client cu un cărucior de la roata căruia o angajată a Kaufland ridică un plic. Poliţiştii au depus banii la o bancă şi continuă cercetările pentru a-l identifica pe posesorul banilor.  Oamenii legii nu exclud varianta potrivit căreia banii nu au fost încă revendicaţi pentru că nu erau tocmai „curaţi”.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite