Preotul şi enoriaşii care au participat la o slujbă de Sfântul Andrei, într-o localitate carantinată, au fost amendaţi

Preotul şi enoriaşii care au participat la o slujbă de Sfântul
Andrei, într-o localitate carantinată, au fost amendaţi

Biserica Ortodoxă din Dumbrăviţa FOTO Facebook

Preotul Bisericii Ortodoxe din Dumbrăviţa (judeţul Timiş) a fost amendat, alături de alte 24 de persoane, pentru că s-au adunat în biserică de Sfântul Andrei.

Poliţiştii timişeni au descins la Biserica Ortodoxă din Dumbrăviţa, localitate periurbană a Timişoarei, care se află încă în carantină, având în vedere numărul mare de infectări cu coronavirus.
 
Oamenii legii au amendat preotul şi 24 de enoriaşi care au participat la o slujbă în interiorul bisericii, de Sfântul Andrei, scrie Tion.ro.
 
Amenzile date de poliţişti se ridică la 12.000 de lei; 8.000 de lei pentru preot, în timp ce enoriaşii au împărţit suma de 4.000 de lei.
 
Oamenii legii au considerat că participarea şi organizarea slujbei nu a reprezentat o urgenţă şi un motiv bun pentru enoriaşi de a ieşi din casă. 

Vă mai recomandăm:

Localnicii unei comune carantinate, limitrofă Timişoarei, consideră măsura ineficientă şi inutilă. Aproape toţi lucrează în oraş

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările