Premiera filmului La Gomera, în noul parc Iulius Garden din Timişoara. Începe Festivalul Serile Filmului Românesc

Premiera filmului La Gomera, în noul parc Iulius Garden din Timişoara. Începe Festivalul Serile Filmului Românesc

Vlad Ivanov, actorul principal din "La Gomera", se află la Timişoara

În acest final de săptămână, timişorenii sunt invitaţi în parcul Iulius Garden, la seri cu cinema în aer liber. Serile Filmului Românesc aduce la Timişoara nume importante din cinematografia românească.

Ediţia inaugurală din Timişoara a evenimentului Serile Filmului Românesc, organizat de zece ani la Iaşi, aduce nume importante din cinematografia românească în inima oraşului.
 
În fiecare seară vor fi proiecţii de film în aer liber, în Iulius Gardens, prilej pentru cinefili de a se bucura de peliculele româneşti şi de a-i întâlni pe o parte dintre protagonişti. 
 
Invitatul special al primei ediţii de SFR la Timişoara este actorul Vlad Ivanov, care joacă în filmul „La Gomera”. Pelicula va fi proiectată în premieră naţională, în gala de deschidere a evenimentului, care va avea loc la ora 21.00, în. La gala vor fi prezenţi şi regizorul Corneliu Porumboiu, cât şi actriţele Rodica Lazăr şi Julieta Szönyi.
 
Sâmbăta, de la ora 19.30, va avea loc proiecţia „Păpuşa de sunete: France Gall”, un spectacol lectură cu muzică live şi proiecţii multimedia.
 
De la ora 21.30, publicul din parc va urmări proiecţia filmului „Maria, inima României” (regia Trevor Poots), prezentat de Irina-Margareta Nistor.
 
Duminică, la ora 20.00, Festivalul SFR se încheie cu un spectacol din drag de film, alături de Adrian Păduraru. O oră mai târziu, timişorenii sunt invitaţi să vizioneze „Moromeţii 2”, în regia lui Stere Gulea.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: