Prefectul şi suprefectul de Arad s-au îmbolnăvit subit după instalarea noului Guvern. Ironiile ministrului de Interne

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Subprefectul de Arad, Vasilică Damian, şi prefectul Florentina Horgea s-au îmbolnăvit în aceeaşi zi FOTO aradon.ro
Subprefectul de Arad, Vasilică Damian, şi prefectul Florentina Horgea s-au îmbolnăvit în aceeaşi zi FOTO aradon.ro

Ministrul Afecerilor Interne a convocat joi o videoconferinţă cu prefecţii din ţară. Surpriza a venit de la Arad, unde atât prefectul, cât şi subprefectul au lipsit, fiind în concediu medical.

Noul ministru al Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunţat  joi, în cadrul unei videoconferinţe, că va propune emiterea unei hotărâri de Guvern prin care să fie înfiinţat un nou post de subprefect după ce atât prefectul în funcţie, cât şi subprefectul au intrat în concediu medical. Potrivit purtătorului de cuvânt al Prefecturii Arad, prefectul şi subprefectul au intrat în concediu marţi, la o zi după învestirea noului Guvern.

„Voi propune numirea unui nou subprefect până la însănătoşirea colegilor din Arad, când vom reveni la structura iniţială. Nu vom încărca statul de plată cu două funcţii de subprefect, dar voi aborda această problemă gravă astfel încât nu doar procesul electoral să decurgă normal”, a spus Vela în videoconferinţa cu prefecţii.

Ministrul Afacerilor Interne a comentat în mod ironic situaţia îmbolnăvirilor subite de la Arad. „Sunt situaţii care nu pot fi lăsate la latitudinea unor fenomene neprevăzute pentru că în judeţul Arad există o viroză. Oricum, să vă anunţaţi cei doi colegi că vom trimite o echipă de medici de la Direcţia Medicală ca să îi ajutăm, că poate au primit o medicamentaţie greşită. MAI va fi mâine la Arad pentru a le acorda asistenţă medicală celor doi colegi. Să nu fie, Doamne fereşte, ceva mai grav. MAI le va acorda asistenţă medicală celor doi colegi astfel încât să revină cât mai curând la obligaţiile profesionale, administrative, guvernamentale, chiar politice pe care le au. Eu nu cred că au fost orientaţi doi viruşi în Arad exact să atace prefectul şi subprefectul şi ei să cadă subit într-o boală. Există şi această posibilitate, motiv pentru care vom trimite medici să îi tratăm. (...) În mijlocul furtunii, căpitanul a părăsit nava”, a mai spus Marcel Vela.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite