Poliţiştii l-au identificat şi reţinut pe cel care a vandalizat un tramvai Armonia în Timişoara

Poliţiştii l-au identificat şi reţinut pe cel care a vandalizat un tramvai Armonia în Timişoara

Distrugeri provocate tramvaiului Armonia

Bărbatul care a distrus cu picioarele uşile tranvaiului Armonia, doar pentru că acesta nu s-a deschis când dorea el, a fost reţinut de pliţişti.

În data de 17 martie, la ora 20.30, un călător aflat în tramvaiul Armonia ce rula pe linia 2 a lovit cu piciorul uşile tramvaiului, acestea fiind total avariate. În momentul incidentului, tramvaiul se afla în staţia Prinţul Turcesc.
 
Cei de la Societatea de Transport Public Timişoara (STPT) au anunţat, miercuri, că bărbatul a fost identificat şi apoi reţinut de poliţişti. 
 
„La doar câteva zile de la mediatizarea cazului, poliţiştii din cadrul Poliţiei Locale Timişoara l-au identificat şi reţinut pe individul care a lovit cu brutalitate şi a avariat uşile tramvaiului Armonia. Pe această cale, mulţumim Poliţiei Locale Timişoara, care ne sprijină în toate acţiunile efectuate în mijloacele de transport în comun ale Societăţii de Transport Public Timişoara”, au transmis cei de la STPT, care nu au dat detalii despre identitatea bărbatului. Citiţi şi:

VIDEO Vandalism în tramvaiul 2. Camera de supraveghere a surprins momentul în care un călător loveşte uşa cu piciorul

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: