"Poli" va avea antrenor săptămâna viitoare

Ziarele de sport l-au anunţat deja pe Maurizio Trombetta drept noul ocupant al băncii tehnice alb-violete, însă oficialii timişoreni au amânat anunţul numelui noului tehnician până săptămâna viitoare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Antrenorul care a condus CFR Cluj în grupele Ligii Campionilor este văzut drept o soluţie bună pentru "Poli" de către majoritatea oamenilor de fotbal, însă conducerea bănăţenilor este discretă în privinţa negocierilor cu următorul antrenor. "Săptămâna viitoare va fi anunţat noul antrenor al echipei. Nu pot să vă spun numele, dar va fi un antrenor străin", a spus Daniel Stanciu, managerul sportiv al clubului timişorean.

Acesta a confirmat, în schimb, transferul lui Iulian Tameş. "Tameş este jucătorul nostru, a semnat un contract pe două sezoane. A venit ca jucător liber de contract, însă nu a fost vorba de nicio primă de instalare", a menţionat Daniel Stanciu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările