Pentru cine trag clopotele, părinte? IPS Ioan Selejan: „Dacă îmi spuneţi mie necazurile voastre, nu am să vă denunţ la  DNA“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

IPS Ioan, mitropolitul Banatului, prezent la evenimentul aniversar al Camerei de Comerţ Timiş, a spus că este alături de oamenii de afaceri din judeţ, iar cine li se va împotrivi vor avea de-a face cu biserica.

Mitropolitul Banatului le-a promis celor prezenţi că, dacă se vor spovedi la el, nu îi va turna la DNA. „Există un fenomen care macină mediul afacerilor româneşti. Este acel cuvânt care începe cu «ş» şi se temină cu «a».

Eu nu pot să spun acum că deja, de câteva săptămâni, trăim în mediul denunţurilor la DNA. Poarta mea este deschisă şi pentru cei ce vă mişcaţi în mediul de afaeri şi, dacă îmi spuneţi mie necazurile voastră, nu am să vă denunţ a DNA, dar o să îi denunţ pe cei care încearcă să vă pună piedică în cale.

Am să îl pun pe clopotar să tragă clopotele la biserică, să audă lumea dacă cineva vă împiedică să vă desfăşuraţi activitatea de producător“, a spus mitropolitul, citat de Press Alert.

La întâlnirea aniversară au mai fost prezenţi Petre Roman, fostul premier, şi primarul Nicolae Robu.
IPS Ioan Selejan este mitropolit al Banatului din decembrie 2014.

Citiţi şi:

FOTO Mii de persoane s-au înghesuit în Catedrală pentru a participa la un moment istoric: întronizarea noului mitropolit al Banatului
 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite