Pensionarul cu 12 identităţi este obligat să plătească zeci de mii de euro băncilor

Milorad Cirici, de 63 de ani, care a falsificat 12 cărţi de identitate ca să-şi ia credite din bănci, este pus de Tribunalul Timiş să şi plătească singur expertizele contabile care stabilesc câte zeci de mii de euro are de resturnat băncilor.

Pensionarul James Bond, prins de poliţie după ce şi-a confecţionat 12 identităţi false, are mari probleme cu justiţie. El este judecat pentru înşelăciune alături de soţia şi de fiica sa, care aveau şi ele zece buletine false, iar acum este pus să plătească expertizele contabile din proces.

Prima rată de la expertiză în costă 1.700 de lei, altă rată de 1.700 de lei fiind achitată de nevasta sa, împreună cu care a reuşit să ia împrumuturi de zeci de mii de euro din bănci.

Milorad Cirici, de 63 de ani, este acuzat că împreună cu fiica, soţia şi alte două persoane, au luat credite bancare în valoare de aproape 250.000 de euro, în baza unor cărţi de identitate false.

Ei au fost prinşi în aprilie, alături de o funcţionară de la Biroul de Evidenţă a Populaţiei Timişoara care a confecţionat cele 24 de buletine false. Funcţionara de la Buletine şi fiica pensionarului James Bond sunt acum după gratii, în timp ce alte cinci persoane implicate în dosar sunt cercetate în libertate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: