Consilierii locali din partea PDL au părăsit şedinţa de consiliu în semn de protest împotriva materialelor suplimentare

Consilierii locali din partea PDL au părăsit şedinţa de consiliu în semn de protest împotriva materialelor suplimentare

Primarul Timişoarei îi acuză pe cei de la PDL că boicotează proiectele

Primarul Timişoarei îi acuză pe cei de la PDL că nu doreau să treacă proiectul legat de amenajarea unui skate park în fosta bază Uszoda

Ştiri pe aceeaşi temă

Consilierii locali din partea PDL au deci să părăsească şedinţa ordinară a Consiliul Local Timişoara. Aceştia spun că au dorit să tragă un semnal de alarmă asupra numeroaselor proiecte suplimentare care apar pe masa lor în ultimul moment, chiar înainte de şedinţă. De această dată, materialele suplimentare la Ordinea de zi a Consiliul Local Timişoara le-au depăşit pe cele pregătite pentru şedinţa de plen de vineri.

“Am acordat un vot politic, aşa cum am spus la început. Trebuie să remarcaţi că nu am stat la dezbatere, nu se poate aprecia că am fost împotriva unui conţinut sau a proiectelor promovate. Am conseiderat că un an de graţie acordat executivului primăriei pentru a intra în normalitate a fost suficint. Sperăm să fi înţeles acest lucru. Probabil că vom părăsi fiecare şedinţă, dar asta se va decide la partid, pentru că totuşi a fost un vot politic”, a declarat Maria Saracan, consilier local PDL.

După şedinţa Consiliul Local Timişoara, primarul Nicolae Robu a ţinut să precizeze că PDL-iştii nu au dorit să se voteze două proiecte importante, de aceea au decis să părăsească sala.
“Ei nu doresc să se poată vinde în oraş, pe domeniul public, pepeni şi lubeniţă de sezon. Dacă aşa înţeleg să facă politică va fi spre aprecierea electoratului. Mai era un proiect, pentru licitarea terenului pentru un skate park în Timişoara. Colegii de la PDL nu doresc să avem un skate park în Timişoara. Dânşii trebuie să îşi asume, iar cetăţenii vor şti dacă merită să îi voteze”, a spus Nicolae Robu.
 

citeste totul despre: