Patru timişoreni internaţi în stare gravă după ce au combinat etnobotanice cu alcool

Tinerii au mers la o petrecere, au "prizat" mai multe tipuri de etnobotanice, după care şi-au udat gâtlejul cu mult alcool. Nu au trecut decât câteva minute până când tinerilor li s-a făcut rău, iar prietenii lor i-au dus de urgenţă la spital.

Pe lângă urgenţele medicale provocate de alcool sau de cei care au mâncat mult prea mult, medicii au fost nevoiţi să intervină şi pentru a salva viaţa unor tineri care au căzut victime ale etnobotanicelor. Cei patru tineri, care au vârstele cuprinse între 21 şi 25 de ani, le-au spus medicilor că au consumat mai multe etnobotanice, după care nu s-au sfiit să consume şi alcool.

"Victimele au necesitat spălături stomacale, lucru care le-a salvat viaţa. Din cauza consumului de etnobotanice, tinerii au fost internaţi peste noapte", a spus Mihai Grecu, şeful Unităţii de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean din Timişoara.

Citeşte alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: