Pasagera pentru care cursa TAROM de Madrid s-a întors în România, confirmata cu COVID şi internată la Spitalul de Boli Infecţioase

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aeronava TAROM care efectua zborul spre Madrid Foto Bailey via aviationimagenetwork.com
Aeronava TAROM care efectua zborul spre Madrid Foto Bailey via aviationimagenetwork.com

Femeia în vârstă de 65 de ani, pentru care aeronava Tarom a aterizat la Timişoara, a fost internată la Spitalul de Boli Infecţioase cu COVID, deşi la îmbarcare a prezentat un test negativ.

Joi dimineaţa, o cursă aeriană a companiei Tarom ce efectua un zbor pe ruta Bucureşti-Madrid, cu 183 de pasageri, a aterizat de urgenţă la Timişoara. Aeronava era deja în spaţiul aerian al Serbiei când unei femei de 65 de ani i s-a făcut rău şi a leşinat. Pilotul a decis să facă cale întoarsă şi să ceară aterizarea pe Aeroportul Internaţional Traian Vuia din Timişoara.  


Femeia a fost diagnosticată cu COVID-19 după testul rapid efectuat de echipajul de pe ambulanţă şi urma să i se facă şi un test PCR Real Time, la Spitalul Municipal din Timişoara. 

Pasagera pentru care cursa Tarom s-a întors în România, confirmata cu COVID şi de analiza PCR. 

Femeia a fost transferată la Spitalul de Boli Infecţioase unde primeşte tratament. 

Avionul companiei Tarom şi-a continuat zborul spre Madrid unde a ajuns cu o întârziere de aproximativ patru ore. Tarom şi-a cerut scuze pentru disconfortul creat pasagerilor zborului, printr-o postare pe Facebook. 

Conform comunicatului, pasagerii care s-au îmbract la Bucureşti au prezentat un test negativ RT-PCR la îmbarcare, inclusiv femeia căruia i s-a făcut rău în avion.  

Vă mai recomandăm:

Cursa TAROM Bucureşti - Madrid, aterizare de urgenţă la Timişoara. Unei pasagere i s-a făcut rău, medicii au diagnosticat-o cu COVID-19

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite