ORAŞUL PE SCURT: Judeţul Timiş are medalie de argint în topul salariaţilor din România

ORAŞUL PE SCURT: Judeţul Timiş are medalie de argint în topul salariaţilor din România

Târgurile de joburi sunt o soluţie pentru şomeri

Cele mai importante ştiri din Vest: Timişul este fruntaş la numărul de salariaţi, clasându-se pe locul doi după Bucureşti; doi tineri au fost trimişi în judecată pentru că au falsificat bani; oamenii străzii au ajuns să îi atace pe oameni

Ştiri pe aceeaşi temă

Locul doi în topul salariaţilor
Conform ultimului studiu realizat de Direcţia Judeţeană de Statistică, judeţul Timiş se află pe poziţia a doua a clasamentului referitor la  numărul salariaţilor din Timiş, după Bucureşti. Astfel, la nivel judeţean există peste 205.400 de persoane cu venituri salariale.

Judecaţi pentru euro falşi
Doi tineri au fost trimişi în judecată de procurori pentru că au falsificat opt bancnote de 50 şi 100 de euro. Ei au folosit banii pentru a cumpăra un laptop şi o staţie Play Station 2, reuşind să falsifice bancnotele cu ajutorul unei imprimante performante.

Luptă pentru supravieţuire
Împinşi de foame şi ignoraţi de stat, oamenii străzii din Timişoara au ajuns să îi atace pe trecători şi să se bată între ei, într-o luptă pentru supravieţuire. Citeşte o analiză detaliată asupra fenomenului şi implicaţiile sociale, mâine dimineaţă, în „Adevărul“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările