O nouă tragedie pe şoselele din Timiş. Un tânăr de 18 ani a murit nevinovat

O nouă tragedie pe şoselele din Timiş. Un tânăr de 18 ani a murit nevinovat

Accident în apropiere de vama Cenad FOTO Opiniatimisoarei.ro

Accidentul a avut loc noaptea trecută pe drumul care leagă Timişoara de vama Cenad. Un tânăr de 18 ani, pasager în maşina care a provocat accidentul, a murit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tragedia s-a petrecut în apropiere de vama cu Ungaria.  Un şofer de 20 de ani a intrat cu viteză prea mare într-o curbă, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi a izbit un Audi care circula regulamentar, informează opiniatimisoarei.ro.
 
Un tânăr de 18 ani, care se afla în maşină cu şoferul vitezoman, a murit nevinovat. În urma accidentului au fost rănite două persoane aflate în maşina care circula regulamentar.
 
”Un tânar de 20 de ani a condus un autoturism pe DN6 în localitatea Cenad dinspre Sânnicolau Mare către vama, iar într-o curbă la dreapta nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul autoturismului şi a pătruns pe sensul opus de mers intrând în coliziune laterală cu un autoturism condus de un barbat de 47 de ani. În urma accidentului a rezultat decesul unui tânar de 18 ani pasager în autoturismul care a produs accidentul, cât şi ranirea şoferului de 20 de ani şi a unei femei de 48 de ani pasagera în autoturimsul lovit”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Aurora Voicila, purtator de cuvant al IPJ Timis.
 
citeste totul despre: