O nouă companie aeriană low-cost va opera de pe Aeroportul Timişoara. Prima cursă Eurowings pleacă spre Germania

O nouă companie aeriană low-cost va opera de pe Aeroportul Timişoara. Prima cursă Eurowings pleacă spre Germania

Aeronavă companiei germane FOTO Lufthansa Group

Aeroportul Internaţional Timişoara vine cu veşti bune la începutul anului 2019. Compania germană Eurowings va efectua zboruri din capitala Banatului.

Ştiri pe aceeaşi temă

O nouă companie aeriană va începe operarea începând cu luna iunie 2019 cu zboruri directe din Timişoara spre şi dinspre Germania.
 
Este vorba de Eurowings – o companie aeriană low-cost subsidiară companiei Lufthansa. 
 
Începând cu 3 iunie 2019, compania va opera zboruri spre şi dinspre Stuttgart (Germania).
 
”Este o veste excelentă pentru acest început de an, este o primă destinaţie oferită de Eurowings din luna iunie. Ne dorim ca în timp, compania să deschidă şi alte destinaţii cu zbor direct din Timişoara”, a declarat directorul aeroportului Timişoara, Daniel Idolu.
 
Zborurile spre Stuttgart sunt programate de trei ori pe săptămână, în zilele de luni, miercuri şi vineri. Acestea vor fi efectuate cu aeronave Airbus A319 şi vor pune la dispoziţie peste 140 de locuri/zbor.
 
Compania aeriană Eurowings este o companie înfiinţată în noiembrie 1996 şi este astăzi parte a grupului Lufthansa. Din 2015 oferă zboruri low-cost pentru peste 130 de destinaţii, inclusiv zboruri intercontinentale. Scopul grupului Lufthansa este de a face din Eurowings unul dintre cele mai importante companii low-cost din Europa.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările