O femeie din Timişoara care a vizitat recent Italia, internată la spital cu suspiciune de coronavirus

O femeie din Timişoara care a vizitat recent Italia, internată la spital cu suspiciune de coronavirus

FOTO Shutterstock

O femeie care a vizitat recent oraşul Bergamo din Italia a fost internată, joi seara, la Spitalul de Boli Infecţioase "Victor Babeş” din Timişoara cu suspiciune de coronavirus, după ce a făcut febră în timpul izolării la domiciliu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Medicul Virgil Musta, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Boli Infecţioase din Timişoara, a declarat pentru News.ro că femeia a fost dusă, joi seara la spital, după ce făcuse febră, urmând să i se facă analizele medicale vineri dimineaţa.
 
"Este vorba despre o femeie de 50 de ani din Timişoara care în urmă cu zece zile a fost timp de o zi în Bergamo, Italia. Aceasta se afla în izolare la domiciliu, iar în această seară a făcut febră. A mers salvarea de victime multiple la dânsa şi a adus-o la spital”, a declarat Virgil Musta.
 
Potrivit medicului, vineri dimineaţa femeii i se vor recolta analize, pentru a se afla dacă a fost sau nu infectată cu coronavirus.
 
În acest moment, în Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara, această femeie este singurul pacient internat cu suspiciune de coronavirus. Aproape 300 de persoane sunt izolate la domiciliu, în Timiş, dupa ce s-au întors din zone afectate de acest virus.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: