O femeie din Siria a născut după ce a trecut ilegal frontiera în România

O femeie din Siria a născut după ce a trecut ilegal frontiera în România

Poliţia de frontieră a cerut ajutorul medicilor după ce o femeie din Siria a născut pe teritoriul României, foto Arhivă

O femeie din Siria, care a trecut fraudulos frontiera, alături de soţul şi verişorul ei de 14 ani, a născut după ce poliţiştii de frontieră au solicitat ajutor medical.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii de frontieră din oraşul Deta au depistat trei persoane satul în Soca din judeţul Timiş, o femeie şi doi bărbaţi care au încercat să treacă fraudulos frontiera din Serbia, în România, conform unui comunicat de presă transmis de Poliţia de Frontieră.

"Deoarece femeia era însărcinată şi acuza dureri, poliţiştii de frontieră au contactat imediat serviciul medical de urgenţă, care s-a deplasat la faţa locului pentru acordarea de îngrijiri medicale. Femeia a fost transportată la un spital din Timişoara unde a născut o fetiţă", se arată în comunicat.

Poliţiştii de frontieră i-au condus pe cei doi bărbaţi la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră pentru cercetări, unde s-a stabilit că persoanele în cauză sunt cetăţeni din Siria, având vârste de 14 şi 22 de ani. Bărbatul adult este soţul femeii, iar minorul este verişorul său.

Cei doi au declarat că au încercat să treacă ilegal frontiera din Serbia în România, pe jos, pe la frontiera verde, întrucât intenţionau să ajungă într-un stat din vestul Europei.

În cauză poliţiştii fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările