Nu toate infirmierele fug de teama coronavirusului. 17 candidaţi pe zece locuri lăsate libere la spitalul CFR din Timişoara

Nu toate infirmierele fug de teama coronavirusului. 17 candidaţi pe zece
locuri lăsate libere la spitalul CFR din Timişoara

Spitalul CFR Timişoara FOTO Pressalert.ro

Cu câteva zile în urmă, vestea că zece infirmiere şi trei asistente de la Spitalul CFR din Timişoara şi-au dat demisia, a făcut înconjurul ţării.

Ştiri pe aceeaşi temă

În urmă cu câteva zile, mai multe asistente şi infirmiere de la Spitalul Clinic CFR din Timişoara şi-au dat demisia, invocând lipsa materialelor de protecţie. Acestea se temeau de infecţia cu noul coronavirus, în condiţiile în care spitalul CFR este spital de linia a doua de intervenţie şi urmează să prea pacienţi de la spitalul de boli infecţioase, în cazul în care nu va mai avea locuri pentru pacienţi.
 
În foarte scurt timă, conducerea spitalului CFR a început să recruteze personal nou. Informaţia a fost publicată de primarul Timişoarei, Nicolae Robu, pe pagina sa de Facebook.
 
“Iată ce oameni minunaţi avem printre noi! Cu câteva zile în urmă, ne cutremuram, cu toţii, că zece infirmiere şi trei asistente de la Spitalul CFR din Timişoara şi-au dat demisia, din motive personale. Ce credeţi că s-a întâmplat, după?
 
Vă spun, şi-mi face mare plăcere să o fac!- ce mi-a comunicat doamna director medical al Spitalului CFR, dr. Stela Iurciuc: Ieri, s-a anunţat concurs pentru ocuparea celor zece posturi de infirmiere devenite vacante şi până astăzi (n.r.miercuri) la ora 10.00, erau deja înregistrate 17 dosare de candidatură! 17 pe zece locuri! Presupun că până la încheierea programului de lucru s-au făcut peste 20!
 
Bravo, doamnelor şi domnişoarelor candidate! Felicitări pentru spiritul dumneavoastră responsabil şi pentru curaj! Mult succes să aveţi în nobila misiune asumată! Şi... o floare superbă precum sufletul dumneavoastră, din partea mea!”, a scrie Robu.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: