Nopţi albe în Timişoara, cu dj, muzică, modă şi concerte

Nopţi albe în Timişoara, cu dj, muzică, modă şi concerte

foto arhivă

Horia Brenciu, Mes Quins şi o serie de dj autohtoni şi internaţionali umplu weekendul cu muzică pe toate gusturile şi pentru tote buzunarele.

Ştiri pe aceeaşi temă

În Jazz Office, de la ora 21:30, Alina Giurgiu împreună cu Saşi Vuşcan formează un duo aparte. Horia Brenciu concertează împreună cu orchstra HD, în club Fratelli, de la ora 23:00. Intrarea costă 25 de lei.

Sâmbătă

Mes Quins cântă despre prinţese în cât mai multe limbi străine, la Aethernative, începând cu ora 21:30, iar intrarea la concert este liberă.

Barul Al-kimia plănuieşte să fie luminiţa cea mai orbitoare de la capătul tunelului cu cluburi: Trick Elctrik Neon Flashback este petrecerea la care se vine cu un obiect luminos: brichete, pixuri, lasere, brăţări fosforescente şi orice alte idei sunt bine-venite la petrecerea bazată pe leduri. Seara debutează la ora 22, cu prezenarea de modă intitulată „Ţipătul", a Emanuelei Bidică. După ora 22:30, se trece la dans pe ritmuri livrate de Tangerine Nebula,  Cassettes '82, Adriannuh şi The Unknown. Intrarea este liberă, iar calea luminată. 

Setup propune un nou val de dj împreună cu o pletoră de mixuri şi subgenuri ale muzicii electronice, conceptul intitulat  NU: Step. Cea dintâi sesiune propune patru nume proaspete: C.R.S încălzeşte urechile cu breakbeat de şcoală veche, funk şi hip hop, Disco Bears nu îşi contrazic titulatura şi vin cu o mixtură de  disco,funk , french house ,bassline,techno,punk,rock şi dubstep. Kolapsys ameninţă cu "dubstep si drumandbass murdar", iar  Delision le arată, celor care nu o ştiu, partea "liquid" a drum&bass-ului. Intrarea costă 5 lei.

În Daos, atmosfera se încinge iar, fiindcă vibraţiile sunt numai bune pentru a 15-a oară. Seara intitulată "Good Vibrations" îi aduce pe scenă pe DJ Ren (Tilos Radio, Ungaria), pe Dudu (Anonim TM), nelipsitul K-lu (Dreptu la Verde) şi Banxley.

JazzTrotters Trio, în Jazz Office, de la 21:30, continuă mişcarea de revigorare a jazz-ului local în forme şi formule cât mai originale.

O sesiune de „fratellizare" cu grecul Dj Pete, ne propune clubul Fratelli, după ora 23:30., în timp ce Le Cinema se redeschide cu un party sugestiv, „The premiere Party", de la ora 23:00.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările