Noi percheziţii la traficanţii de comori. Poliţiştii au găsit oase de animale preistorice

Noi percheziţii la traficanţii de comori. Poliţiştii au găsit oase de animale preistorice

Poliţiştii fac cercetări într-un dosar de trafic de obiecte de patrimoniu Foto Arhivă

Poliţiştii din Caraş-Severin, coordonaţi de un procuror al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara fac mai multe percheziţii în cinci locaţii din Timiş şi Caraş-Severin într-un dosar de trafic cu obiecte de patrimoniu.

Procurorii continuă cercetările în dosarul  de trafic de obiecte de patrimoniu deschis în urmă cu o lună. La sfârşitul lunii octombrie, sprijiniţi de ofiţeri SRI şi coordonaţi de un procuror al Parchetului de pe lângă Parchetul Curţii de Apel Timişoara, poliţiştii au descins în mai multe locaţii din care au ridicat peste 2.200 de monede, precum şi alte obiecte susceptibile a fi clasate în patrimonial cultural, printre care fragmente ceramice sau vârfuri metalice de suliţe.

Joi, poliţiştii au realizat noi percheziţii în dosar, iar potrivit jurnaliştilor pressalert.ro, într-una dintre locaţii au fost descoperite oase ale unor animale preistorice. „Sunt toate donaţii, din Germania, cu ele urma să deschidem un muzeu, dacă beneficiam de sprijinul primăriei şi al consiliului judeţean. Nu au găsit nimic la percheziţii. Doar minerale şi fosilele marine pe care le-am primit din Germania”, a declarat, potrivit pressalert.ro, bărbatul la care au fost găsite fosilele.

Vom reveni cu amănunte

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: