Nicolae Robu şi-a anunţat candidatura pentru un nou mandat de primar al Timişoarei: „Majoritatea covârşitoare a populaţiei îmi este favorabilă”

Nicolae Robu şi-a anunţat candidatura pentru un nou mandat de primar al Timişoarei: „Majoritatea covârşitoare a populaţiei îmi este favorabilă”

Nicolae Robu la anunţarea rezultatelor de la alegerile din 2012, când făcea echipă cu Titu Bojin în fostul USL

În plină criză a apei calde, a cărei furnizare a fost sistată din cauza datoriilor Colterm, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, şi-a anunţat candidatura pentru un nou mandat în fruntea oraşului. Robu a declarat că dezavantajele funcţiei de primar al unui oraş ca Timişoara sunt mai mari decât beneficiile, dar îl mână în luptă dorinţa de a lăsa ceva în urmă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Previzibila candidatură a primarului  Timişoarei Nicolae Robu pentru un nou mandat de primar, a fost anunţată astăzi şi oficial. În cadrul unei conferinţe de presă susţinută la filiala PNL Timiş, în plină criză a apei calde, primarul Nicolae Robu a confirmat oficial candidatura pentru un nou mandat de primar. „O să îmi asum candidatura pentru un nou mandat, chiar dacă sunt foarte multe motive care m-au determinat să cântăresc foarte bine lucrurile înainte de a lua decizia. În momentul în care am intrat în politică s-a întâmplat ceea ce era de previzionat, ceea ce inclusiv eu, în toată naivitatea mea, mă aşteptam să se întâmple. Viaţa mi s-a schimbat substanţial şi au intervenit în viaţa mea multe chestiuni de disconfort. O parte din timpul meu, din energia mea, au fost acaparate, nu numai de muncă, ci şi de luptă”, a spus Nicolae Robu.

Edilul a mei declarat că după ce a ajuns primar al Timişoarei şi-a dat seama că această funcţie este mult mai ingrată decât se aştepta. „A fi grea, e una, a fi ingrată e altceva.  Trebuie să fii într-o anumită doză şi kamikaze. Dacă te-ai gândi numai la binele tău şi al familiei tale, plecând de la ce se întâmplă acum în România, pornind de la salarizare şi până la perspectivele din care eşti privit, nu poţi să pui pe talerul de beneficii, mai mult decât pe cel de ponoase. Dacă nu eşti construit astfel încât să ai bucuria de a face ceva, atunci chiar nu cred că merită să aspiri la funcţia de primar, cel puţin la un oraş aşa mare cum este Timişoara”, a mai spus Robu.

Primarul a declarat că a luat decizia de a merge mai departe pentu că dincolo de gustul amar a avut şi multe bucurii. „Majoritarea covârşitoare a populaţiei îmi este favorabilă. E o bucurie să am lansate proiecte de anvergură care vor face ca Timişoara să arate în doi ani şi mai bine. Dincolo de orice sondaj, dincolo de orice percepţie pe care o avem, până la urmă alegerile vor arăta cum stau lucrurile”, a declarat primarul Nicolae Robu, care pleacă din postura de favorit în condiţiile în care opoziţia locală nu pare a fi pregătită să arunce în luptă un contracandidat suficiente de puternic să îl bată pe Robu. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările