Naţionala de baschet a României pregăteşte meciul de la Timişoara cu Luxemburg. Publicul va avea intrare gratuită

Naţionala de baschet a României pregăteşte meciul de la Timişoara cu Luxemburg. Publicul va avea intrare gratuită

Jucătorii naţionalei s-au pozat în Piaţa Victoriei din Timişoara

Federaţia Româna de Baschet împreună cu Primăria Timişoara au decis ca accesul publicului la meciul cu Luxemburg să fie liber, fiind asteptaţi cât mai multi suporteri care să-i susţină pe ”Vulturi” în cursa de calificare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Naţionala masculină de baschet a României se antrenează de mai multe zile în Sala ”Olimpia” din Timisoara. “Vulturii” se pregătesc intens sub comanda antrenorului principal Dragan Petricevic pentru meciurile internaţionale cu Luxemburg şi Albania din cadrul ultimei ferestre a Grupei B din FIBA EuroBasket 2025 Pre-Qualifiers.  
 
Prima confruntare este programată să se desfăşoare la Timişoara, joi, 30 iunie, cu începere de la ora 19.00, reprezentativa României urmând să primească replica selecţionatei similare a Luxemburg.  
 
Ultima partidă din Grupa B va avea loc la Durres, duminică, 3 iulie, România urmând să evolueze în fief-ul selecţionatei Albaniei. 
 
Antrenorul principal Dragan Petricevic va anunţa lista celor 12 sportivi care vor evolua în meciul cu Luxemburg după antrenamentul de joi dimineaţa, 30 iunie.  
 
Acces gratuit  la meciul cu Luxemburg 
 
Fiind un meci important pentru calificarea în runda secundă a FIBA Eurobasket 2025 Pre-Qualifiers, componenţii naţionalei României au nevoie şi de sprijinul fanilor locali, împătimiţi ai evenimentelor baschetbalistice datorită echipelor locale şi în special a rezultatelor obtinute de SCM Timişoara.  
 
Ţinand cont că se doreşte ca publicul să fie un al şaselea jucător al naţionalei, Federaţia Româna de Baschet împreună cu Primăria Timişoara au decis ca accesul publicului la meci să fie liber, fiind asteptaţi cât mai multi suporteri care să-i susţină pe ”Vulturi” în cursa de calificare. 
 
Meciul România – Luxemburg va începe la ora 19.00 şi va fi transmis în direct de Digi Sport.  


Vă mai recomandăm să citiţi:

Şansa tinerilor baschetbalişti la un contract în America. Dan Păltinişanu, fosta vedetă de la BC Timişoara, ajută la recrutare
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările