Momentul în care un microbuz este lovit în plin de un BMW trecut pe roşu VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În urma accidentului trei persoane au fost rănite FOTO tion.ro
În urma accidentului trei persoane au fost rănite FOTO tion.ro

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident rutier care a avut loc luni, la Timişoara. Potrivit Poliţiei, accidentul a fost provocat de un şofer care nu a respectat culoarea roşie a semaforului.

Un grav accident de circulaţie a avut loc luni, la intersecţia străzilor Eroilor şi Ripensia, din Timişoara. Potrivit Poliţiei Timiş, accidentul a fost provocat de un tânăr de 20 de ani care a intrat pe culoarea roşie în intersecţie.

„Un tânăr de 20 de ani a condus un autoturism pe strada Cluj dinspe strada Vasile Pârvan, iar la intersecţia cu bulevardul Eroilor de la Tisa a intrat in coliziune cu o autoutilitară condusă de un tânăr de 20 de ani, ce se deplasa regulamentar dinspre FC Ripensia. În urma impactului, autoutilitara s-a răsturnat în afara părţii carosabile”, a anunţat IPJ Timiş.

Potrivit poliţiştilor,  în urma accidentului au rezultat trei victime: cei doi şoferi şi un tânăr de 20 de ani care era pasager în BMW. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămarea corporală din culpă.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Cursă nebună în Hunedoara: un şofer a „zburat” cu maşina după impactul brutal cu bordura VIDEO

Doi oameni, morţi într-un groaznic accident rutier. Pompierii s-au chinuit două ore să scoată victimele din maşină

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite