Moment jenant la un eveniment la care au participat doi miniştri: „Nu îmi stă în caracter să intervin aşa”

Moment jenant la un eveniment la care au participat doi miniştri: „Nu îmi stă în caracter să intervin aşa”

Un eveniment la care au participat miniştrii Marcel Vela şi Lucian Bode, întrerupt de preşedintele CJ Timiş, neinvitat la discuţii FOTO C.D.

Doi miniştri din Guvernul Orban şi mai mulţi oficiali ai CFR şi CNAIR au fost vineri la Timişoara pentru a prezenta proiectele de infrastructură pentru judeţul Timiş. Neinvitat la şedinţa organizată chiar într-o sală a Consiliului Judeţean, preşedintele CJ Timiş a întrerupt discursurile pentru „a-şi exprima regretul”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, ministrul Transporturilor Lucian Bode, directorul general al CFR, directorul general adjunct al CNAIR, europarlamentarul Gheorghe Falcă, primarul Timişoarei şi mai mulţi oficiali guvernamentali au participat vineri la o şedinţă organizată în Sala Revoluţiei a Consiliului Judeţean Timiş pentru a fi prezentate mai multe proiecte de infrastructură care vizează vestul ţării, în special judeţul Timiş.

La evenimentul de la Consiliul Judeţean Timiş a fost prezent inclusiv preşedintele CJ Arad, Iustin Cionca. A lipsit, în schimb, preşedintele CJ Timiş, neinvitat la întâlnire. După ce şedinţa cu oficialii guvernamentali a început, în sală a intrat şi preşedintele CJ Timiş, Călin Dobra (PSD). Pusă în faţa faptului împlinit, prefectul Liliana Oneţ l-a invitat pe Dobra să ia loc la masa cu invitaţi, dar acesta a refuzat, aşezându-se la masa dedicată publicului. 

După prezentarea unor proiecte de infrastructură, când ministrul Transporturilor se pregătea să vorbească, preşedintele CJ Timiş a intervenit pentru a-şi exprima „regretul” că a fost lăsat pe din afară. 

„Domn ministru, îmi cer scuze că intervin aşa. Călin Dobra sunt, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş. Nu îmi stă în caracter să intervin peste dumneavoastră. O să fiu foarte scurt pentru că nu am fost invitat. Am ţinut să vin şi neinvitat pentru că se discută despre proiecte importante pentru judeţul Timiş, proiecte care pe parcursul de avizare vin şi la Consiliul Judeţean. Eu vă asigur de toată deschiderea şi sprijinul pentru dezvoltarea acestor proiecte, vă doresc succes în implementare şi încă o dată regret că nu am fost invitat la o astfel de întâlnire deosebit de importantă”, a declarat Călin Dobra, care s-a retras după ce le-a urat „o zi bună în continuare” participanţilor.

Întrebată dacă preşedintele CJ Timiş nu a fost invitat intenţionat sau a fost o scăpare, prefectul de Timiş, Liliana Oneţ, a declarat că nu a considerat că e necesară prezenţa preşedintelui CJ Timiş. „Nu a fost o scăpare. Am invitat cei care trebuiau să prezinte aceste proiecte şi să semneze protocolul. Domnul preşedinte de la Consiliul Judeţean (n.r. care avea loc rezervat cu numele său) a venit să îl însoţească pe domnul primar de la Arad, aşa cum a venit şi domnul europarlamentar Falcă”, a declarat prefectul de Timiş, Liliana Oneţ.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: