Moarte misterioasă în maşină, la zeci de kilometri distanţă de casă

Moarte misterioasă în maşină, la zeci de kilometri distanţă de casă

Bărbatul s-a stins din viaţă în toiul nopţii

Un bărbat de 60 de ani a fost găsit mort în propria maşină, pe o stradă secundară din Şag, de mai multi săteni. În primă fază, oamenii s-au speriat că au descoperit o crimă.

Descoperire macabră, în această dimineaţă, în comuna Şag, din judeţul Timiş. Mai mulţi oameni de pe o stradă secundară din localitate au văzut o maşină străină care nu a fost mişcată din loc de mai bine de 12 ore. Unul dintre oameni şi-a adus aminte că maşina a venit seara, iar şoferul părea să doarmă, astfel că de dimineaţă a vrut să îl trezească. Surpriză, şoferul era mort.


Rudele omului spun că bărbatul se îndrepta spre Timişoara pentru mai multe cumpărături, cu toate că cei apropriaţi l-au rugat să nu mai conducă pentru că de ceva vreme se simţea tot mai rău. Cel mai probabil, când se afla în Şag, bărbatului de 60 de ani i s-a făcut rău, astfel că a tras pe dreapta. Poliţiştii exclud varianţa morţii, probabil timişeanul stingându-se în urma unui infarct.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: