Mitropolitul Banatului, Ioan Selejan, despre Mircea Badea: „El este pustnicul de la miezul nopţii de la Antena 3”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mitropolitul Banatului, Ioan Selejan se declară un mare fan Mircea Badea. Prezent în studioul Antena 3, ÎPS Ioan vorbeşte duios cu vedeta de televiziune.

ÎPS Ioan Selejan, arhiepiscopul Timişoarei şi mitropolitul Banatului a fost invitat la Antena 3. Mitropolitul s-a declarat un fan al lui Mircea Badea, pe care l-a numit “Pustnicul de la miezul nopţii”.

„Pentru mine, dacă îngăduiţi să-i spun, el este pustnicul de la miezul nopţii de la Antena 3. El este singur, toţi am impresia că îl părăsiţi şi el este în miezul nopţii”, a spus ÎPS Ioan.

“Mi s-a spus în multe feluri de-a lungul vieţii, dar <pustnicul de la miezul nopţii>, recunosc, este de departe cel mai minunat. Vă mulţumesc foarte mult pentru asta”, a răspuns Mircea Badea.  

Mihai Gâdea a propus chiar schimbarea numelui emisiunii prezentate de Badea. 

“O să trec pe la masa lui din studio, am văzut că, de fiecare dată, vine cu un bici. El biciuieşte păcatele şi năravurile care s-au petrecut în ziua aceea în societate. Aşa că, să-l înconjuraţi şi pe el cu dragostea voastră”, a continuat mitropolitul Banatului.

“Mă bucur că am aflat că eşti familist… V-am văzut în platou cu sora dumneavoastă. O fată foarte fosforescentă la minte. Cred că vă vă trageţi dintr-o familie de oameni care v-au crescut aşa, v-au educat încât se vede că aveţi o inteligenţă nativă deosebită. Şi dumneavostră şi sora. Rog pe bunul Dumnezeu să vă dea înţelepciune, să găsiţi cele mai frumoase şi blânde metode de a contribui la asanarea societăţii româneşti. Şi dumneavoastră aici în cadrul acestei emisiuni, să dea Dumnezeu să fiţi plugarul acela creştin care să semănaţi mereu bob de grâu curat în spaţiul nostru romănesc”, a mai spus Ioan Selejan.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite