Minorii care au omorât un taximetrist şi l-au jefuit şi-au premeditat crima. Au plănuit să omoare pe cineva ca să fure o maşină şi să fugă de acasă

Minorii care au omorât un taximetrist şi l-au jefuit şi-au premeditat crima. Au plănuit să omoare pe cineva ca să fure o maşină şi să fugă de acasă

Cei doi tineri acuzaţi de omor au fost arestaţi preventiv FOTO D.D.

Cei doi tineri de 15 şi 17 ani reţinuţi pentru omor, fiind acuzaţi că au omorât un taximetrist, au fost arestaţi preventiv. Ancheta a scos la iveală un detaliu tulburător: adolescenţii au premeditat crima.

Judecătorii Tribunalului Timiş au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a adolescenţilor din comuna Darova, judeţul Timiş, acuzaţi că au omorât un taximetrist pe care l-au aruncat într-o pădure şi căruia i-au furat maşina. Potrivit procurorilor care investighează cazul, adolescenţii şi-au plănuit crima în detaliu, înţelegându-se să omoară o persoană de la care pot fura o maşină cu care să fugă de acasă.

„În fapt, s-a reţinut că, în noaptea de 13/14.06.2018, după o înţelegere prealabilă privind uciderea unei persoane cu scopul de a obţine un autoturism pentru a fugi de acasă, cei doi minori au comandat un taxi pe care l-au aşteptat în faţa parcului din loc. Darova, jud. Timiş. După urcarea în taxi, cei doi minori i-au aplicat conducătorului auto, în vârstă de 77 de ani, mai multe lovituri cu cuţitul în zona feţei, a gâtului şi a pieptului, provocând decesul victimei. Ulterior, cei doi minori au plecat cu autoturismul condus de unul dintre aceştia, transportând trupul victimei într-o zonă forestieră din preajma Oraşului Buziaş, unde l-au abandonat, după care s-au deplasat cu autoturismul în Municipiul Timişoara. Corpul victimei a fost descoperit în data de 23.06.2018”, arată procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş într-un comunicat de presă.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: